Jobbet Helt nytt utvecklingsteam till teknikföretag - Backendutvecklare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Helt nytt utvecklingsteam till teknikföretag - Backendutvecklare! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Händer det att du tänker i banorna Jag skulle vilja vara med och skapa ett system från grunden. Det vore så klart extra roligt om jag fick vara med från början och bli en del av ett team som byggs från scratch och om vi kunde jobba med framtidens lösningar och tekniker. Men drömma kan man, sådana möjligheter kommer väldigt sällan. Vi förstår, det är svårt att hitta sådana möjligheter, därför är vi glada att kunna erbjuda dig precis denna möjlighet. Varmt välkommen med din ansökan!


Om tjänsten
Företaget behöver utöka sin verksamhet med ett flertal kompetenser i ett helt nytt utvecklingsteam som ska ingå i ett Greenfield-projekt.

Företaget utvecklar digitala lösningar för stöd till verksamhetsledning bland annat inom bank- och finansvärlden.

På företaget råder ett öppet klimat och en teknikvänlig omgivning. Söker du efter kunskapsutveckling är detta helt rätt ställe att vara på. Här hugger man i där det behövs och man hjälper varandra. Företaget månar om sina anställda och hittar gärna på saker tillsammans för att behålla en god gemenskap.

Teamet som ska byggas kommer att bestå av Backend, Frontend, UX, Fullstack. Pär som är ansvarig team-lead och som har en gedigen erfarenhet av utveckling, ser fram emot att välkomna och introducera alla in i teamet.

Arbetsuppgifter
Företaget befinner sig i en inledande utvecklingsfas av projektet som de nya medarbetarna ska bli en del av. Detta är en spännande fas att kliva in i då du är med från början och bygger ett helt nytt verksamhetsledningssystem. Detta system är tänkt att förenkla och effektivisera beslutsfattande i organisationer bland annat inom området regelverksefterlevnad. Kollegorna i företaget trivs väldigt bra och som Mikael, CFO på bolaget, övertygande uttrycker, Det här är en riktigt spännande möjlighet för rätt person, du kommer inte att ångra dig.

För denna tjänst söker vi dig som har erfarenhet av och vill jobba med Backend. De ramverk och programmeringsspråk som är tänkta att användas är: Vue som ramverk och Java script som programmeringsspråk för Frontend samt .Net som ramverk och C# som programmeringsspråk för Backend. Vidare använder de också olika Azure-lösningar bland annat Azure Devops.

I rollen som Backendutvecklare kommer du bland annat att att:

Utveckla backenddelarna av systemet med tjänstebaserad arkitektur

Samarbeta tätt med frontend för att skapa en bra helhet

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och utveckling. Då de jobbar i komplexa miljöer ser vi vikten av att du har ett grundtekniskt intresse och engagemang från början för att kunna komma in arbetet på ett effektivt sätt. Vidare söker vi dig som:

Har goda kunskaper i backendutveckling och av utveckling i C#n, .NET Core och SQL

Har ett gediget intresse för denna tjänst vilket du motiverar väl genom hela rekryteringsprocessen

Har mycket goda kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift, då kommunikationen kommer att ske på båda språken

Specifika efterfrågade kompetenser:

God samarbetsförmåga

Problemlösande

Ansvarstagande

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid,
• Placering: Stockholm, i närheten av Stadion
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Referens

15044476-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till