Jobbet Helpdeskmedarbetare till marknadsledande företag i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Helpdeskmedarbetare till marknadsledande företag i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Helsingborg
0,00kr/ år
11 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Nu letar vi efter servicemedvetna personer till vår marknadsledande kund i Helsingborg! Är du en IT-intresserad person som brinner för bra service? Sök då redan idag!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Helsingborg letar vi nu efter någon som har goda IT-kunskaper och brinner för att ge service inom detta. Du talar och skriver flytande svenska och engelska. Du har tidigare arbetat med IT-support eller har utbildning inom området och letar efter en utmaning där du får utvecklas och växa vidare i ditt yrkesliv samt arbeta med det du brinner för, service. Du kommer att bidra med att ge service och support, där det ställs höga krav på att du prioriterar, analyserar, registrerar, löser och följer upp hela processen.

Du kommer att bli anställd utav StudentConsulting men uthyrd till vår kund, anställningen är en provanställning på 6 månader där målet är att du sedan blir övertagen utav vår kund. Arbetstiderna är måndag-fredag 8-17. Intervjuer sker löpande och tillsättning enligt ÖK. Därför uppmanar vi dig till att söka redan idag!

Detta söker vi:

Som person är du social, ödmjuk, nyfiken, hjälpsam och servicemedveten. Du är öppen, välkomnande och är en riktig team player och är någon som gillar att arbeta och samarbeta med andra. Du är flytande i både engelska och svenska och är bekväm i att arbeta i båda språken.

Utbildning inom IT eller arbete inom liknande arbetsuppgifter sedan tidigare är meriterande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42451

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Marknad - reklam - pr - Helsingborg).
Du kan avregistrera dig när som helst.