Jobbet Helpdesk eller HyperCare support sökes till CGI! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Helpdesk eller HyperCare support sökes till CGI! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för IT-teknik och brinner för service och att hjälpa andra människor? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support, helpdesk eller service-desk? Då har vi rätt tjänst för dig.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu medarbetare inom IT-support för CGI:s kommande uppdrag. Vi söker dig som är lite mer erfaren och har arbetat i Helpdesk eller annan form av support av arbetsplatsutrustning på plats hos användare.

Arbetsuppgifterna är varierande och innebär att på ett serviceinriktat och pedagogiskt vis arbeta med felsökning, installationer, problemlösning, uppföljning av ärenden etc. Du kommer att ge on-site support till användaren.

Tjänsten är kortvarig och innefattar resande runt om i regionen, du kommer bland annat kunna arbeta i Stockholm, Gävle, Västerås, m.m. Full timlön under kontorstider och restidsersättning samt OB och traktamente tillkommer. CGI står för resan och boende.
Ta chansen att söka ett otroligt smidigt och förmånligt extrajobb! Där man jobbar fler timmar i stöten och har sedan desto fler dagar helt ledigt. Möjlighet att studera på distans under restider och samtidigt ha betalt.

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen behöver du ha god IT-teknisk kunskap och ett stort intresse och förstående för ett företags IT-miljö. God kunskap inom både hård- och mjukvara, behörigheter, användarkonton, kringutrustning, nätverk, O365 och WIN10. Det är stor fördel om du känner dig bekväm med Microsofts produkter och tjänster samt kring allmänna kontorsapplikationer. För att vara aktuell för anställning behöver du ha någon annan huvudsaklig sysselsättning, t.ex. annat arbete eller studier på minst 50%. Du måste också vara flexibel och ha möjlighet att resa och övernatta på annan ort. Som längst blir man borta 5 dagar i sträck. Vanligtvis 2-3 dagar åt gången. Du har även körkort.

Som person är du serviceminded, driftig, analytisk och har god prioriteringsförmåga. I ditt förhållningssätt till kollegor och kunder är du lyhörd, öppen för andras lösningar och erfarenheter samtidigt som du gärna delar med dig av dina kunskaper och får saker att hända. Du är dessutom ansvarstagande, social och har god vana av att hantera stressiga situationer.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Tveka därför inte utan skicka in din ansökan redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44478

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Supporttekniker till Sigma IT Stockholm Needo Recruitment
Junior IT-tekniker till växande och familjärt företag Stockholm Xllnc advice recruitment AB
IT-Konsult inom infrastruktur Stockholm Thalamus
Onsite tekniker i Stockholm Stockholm Xllnc advice recruitment AB
Objektledare IT Stockholm Trafikförvaltningen
IT-drifttekniker Stockholm
IoT Sales Specialist Stockholm Michael Page
Servicedesktekniker till QD Stockholm Needo Recruitment
2nd Line Support Specialist till QD Stockholm Needo Recruitment

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till