Jobbet Helpdesk eller Hypercare support sökes för heltidsjobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Helpdesk eller Hypercare support sökes för heltidsjobb! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du ett stort intresse för IT-teknik och brinner för service och att hjälpa andra människor? Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med IT-support, helpdesk eller service-desk? Då har vi rätt tjänst för dig.

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en person som kan axla rollen som desksite/hypercare-support för vår kund CGI. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att du vid ett byte av operativsystem, från Windows 7 till Windows 10, är ansvarig för supporten på plats för en av CGI's kunder.

Du skall efter utförd installation agera som en supportfunktion för att säkerhetsställa att systemet är stabilt och kan släppas till fler slutanvändare. Huvudsyftet är att du noggrant skall övervaka installationen och se till att utföra service och förbättringsarbete på plats, direkt till användaren.

Arbetet kommer att innebära kortare resor inom regionen varpå körkort behövs. Du kommer få en utbildning och introduktion hos CGI's kund inom Windows.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, du blir anställd av StudentConsulting men du arbetar ute hos kund. Tjänsten är planerad att starta omgående.

Detta söker vi:

Som sökande tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT, men detta är inte ett krav om du har motsvarande kunskaper från arbetslivet. Du har minst 2-3 års erfarenhet av arbete inom IT-support, antingen i en Helpdesk eller i form av support av arbetsplatsutrustning på plats hos användare.

För att passa i rollen behöver du ha en god IT-teknisk kunskap och förståelse för ett företags IT-miljö, som till exempel inom både hård- och mjukvara, behörigheter och användarkonton, kringutrustning, nätverk, O365 och WIN10. Det är stor fördel om du känner dig bekväm med Microsofts produkter och tjänster samt kring allmänna kontorsapplikationer.

Din största tillgång ligger dock inte i att hantera maskiner utan i att hantera människor och ge service. Det är krav på att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Stämmer ovanstående in på dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44486

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Prototype Mechanic Göteborg Volvo Group
Konstruktör Trollhättan Semcon
Nattsköterska till Kungälv Kungälv Centric Care
Är du ytbehandlingsmontör? Mölndal Academic Work
Kundsupport sökes Göteborg Framtiden
Kundservicemedarbetare till Front Office Göteborg FMR - Din HR-Partner
Produktionstekniker Trollhättan Skill
Utvecklare till TF Bank Borås Effektiv
Operativ inköpare till Codan Triplus! Göteborg Academic Work
CNC-operatör sökes Göteborg Framtiden
Maskinoperatör sökes Göteborg Framtiden
Junior C++ Developer to Carmenta Göteborg Framtiden
El- och Instrumenttekniker Göteborg Volvo Group
Engineering Technical Leader Göteborg Volvo Group
Junior .NET Developer - In-house Consultancy - Gothenburg Göteborg Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till