Jobbet Helgjobba under sommaren som lokalvårdare hos vår kund i Borås! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Helgjobba under sommaren som lokalvårdare hos vår kund i Borås! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Borås
0,00kr/ år
40 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker ett extrajobb? Trivs du med ett självständigt arbete och är driven? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta med lokalvård hos vår kund Riksbyggen i Borås. Dina arbetsuppgifter kommer innebära städ av fastighetslokaler i Borås, där arbetstiderna kommer föreligga varannan lördag och söndag mellan 07:00-10:00. Uppdraget pågår mellan v.24-v.34 och lön enligt avtal.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Detta söker vi:

För att du skall vara aktuell för tjänsten ser vi att du är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och kan uppvisa detta med intyg. Körkort är inte ett krav, men är meriterande. Vi vill att du har ett intresse för service och att du är driven och engagerad i det du gör. Du ser till att det är fräscht och snyggt. Som person ser vi att du är plikttrogen, strukturerad, ordningsam och systematisk. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag, då vi behandlar våra ansökningar löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42202

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Sjukvård - hälsovård - Borås).
Du kan avregistrera dig när som helst.