Jobbet Hej sjuksköterska som vill jobba överallt i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Hej sjuksköterska som vill jobba överallt i Malmö! publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.
Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!
Följ vår spännande utveckling på sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

BUMS – 'Bemanning Uthyrning Malmö Sjuksköterskor' – har funnits sedan 2003 och är Malmö stads eget bemanningsteam bestående av sjuksköterskor och distriktssköterskor. Nu utökar vi verksamheten och söker nya medarbetare. BUMS består av välutbildade och engagerade sjuksköterskor med hög kompetens och god kännedom om samtliga verksamheter inom vård och omsorg. BUMS bidrar till att vård - och omsorgsarbetet fungerar professionellt även när ordinarie sjuksköterskor är frånvarande eller när resursförstärkning krävs.


Arbetsuppgifter

BUMS jobbar mot både Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen och Funktionsstödsförvaltningen (LSS & socialpsykiatri)

Din uppgift är att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på den arbetsplats som du för tillfället bemannar. Som BUMS-sjuksköterska jobbar du dagar, kvällar och helger. Du har önskeschema och garanterad arbete när du har lagt tillgänglig tid i ditt schema.
Utifrån dina egna önskemål kan nätter bli aktuella, men det är inget krav.
Vi erbjuder heltidstjänstgöring med möjlighet till önskad tjänstgöringsgrad. Vi erbjuder även timanställning om det passar din livssituation bättre. Tjänsten har även ett lönetillägg pga flexibilitetskraven.

Hos oss får du individuell introduktion, stort inflytande över din arbetstid, kompetensutveckling och goda möjligheter att vidareutvecklas inom din yrkesroll.
För oss är det viktigt att all personal och alla våra medborgare skall känna sig väl bemötta, sedda och delaktiga.
Vi sitter i ljusa lokaler, centralt i Malmö på Amiralsgatan 81A; https://goo.gl/maps/ajR6EbQTDjQBsJfk7


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård och med minst några års erfarenhet från vård och omsorg.

Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Du tycker att det är roligt och stimulerande att röra dig mellan olika verksamheter och arbetsplatser samt trivs med att arbeta självständigt.

Du är utåtriktad, har förmåga att samarbeta och, inte minst, har en hög servicekänsla. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten.

Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när kluriga situationer uppstår.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enl överenskommelse. Om du inte har möjlighet att vara på plats för en första intervju. går det bra med Skype. Vi erbjuder heltidsanställning, visstidsanställning eller timanställning; valet är ditt!

Antal platser: 3

Ansökan
Ansök senast: 2019-08-25

Referensnummer: 175-19-136

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Britta Houston
  • Vårdförbundet
  • 073-400 52 86
  • 040-345098

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

175-19-136

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till