Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Business Intelligence HeidelbergCement i Stockholm jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Business Intelligence HeidelbergCement i Stockholm på TNG Group AB

Business Intelligence HeidelbergCement i Stockholm

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi en ny BI-medarbetare till HeidelbergCements rapporteringsavdelning, sök redan idag!

Har du jobbat inom Business Intelligence och vill nu testa dina erfarenheter i en ny branch? Har du arbetat med att göra rapporter och se över processflödet? Nu söker vi dig som vill ansluta till HeidelbergCement i Marievik i Stockholm.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

HeidelbergCements byggmaterial och lösningar står för en viktig del av utvecklingen. Vi bygger på 150 års erfarenhet och fortsätter att lägga grunden för vår framtid genom att leverera hållbara material till byggandet av bostadshus, infrastruktur, kommersiella och industriella byggnader.

I fokus för våra handlingar ligger vårt ansvar för miljön. Vi vill vara ledande i branschen på vägen mot klimatneutralitet. Vi levererar långsiktiga ekonomiska resultat genom verksamhetsoptimering, engagemang och öppenhet för förändring.

Du kommer att ingå i region Northern Europe som innefattar Sverige, Norge, Danmark, Island och Baltikum.I rollen som Reporting Specialist kommer du in i en nystartad enhet där du får vara med och påverka både arbetssätt och rutiner. Du kommer att ha mycket frihet under ansvar och en chef som kommer stötta dig för att du ska lyckas i ditt uppdrag. HeidelbergCement är en koncern som månar om och kompetensutvecklar sin personal.

Vi satsar nu mycket resurser på att förbättra rapporteringsflödet och ser fram emot att finna rätt person i rollen som Reporting Specialist.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Reporting specialist kommer du att medverka i utvecklingen av en ny rapportstruktur för region Northern Europe med fokus på digitalisering och förbättrade beslutsunderlag. I början kommer du att jobba mycket med att förstå verksamheten och utveckla relevanta rapporter för att med tiden gå över till att underhålla och förbättra den framarbetade strukturen. Du kommer jobba nära lokal och global IT, controllers, affärsområdeschefer och Shared Service Centre.

Din huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

  • Kravställa design för relevanta vyer i datalager.
  • Utveckla intuitiva rapporter, främst Tableau och SAP BO Analysis
  • Säkerställa rapporternas kvalitet
  • Incidenthantering vid fel i rapporterna
  • Ha kontakt med resten av koncernen för att lära av "best practice".

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid och startar när rätt person kan vara på plats. Den är placerad i Marievik, Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en ekonomisk eller IT-inriktad högskoleexamen. Vi ser att du arbetat med rapportering till chefer och utvecklat rapporter i något av de större BI-verktygen, exempelvis Tableau. Erfarenhet av SAP BO Analysis, skapat frågor mot datalager och kunskap inom redovisning och controlling är meriterande.

Som person är du nyfiken och har lätt att skapa interna kontakter och att finna konstruktiva lösningar på såväl stora som små utmaningar. Du är strukturerad och kan omprioritera när behovet uppstår och vill gärna arbeta i en organisation med öppenhet för utveckling och som drivs av arbetet med ständiga förbättringar. Du har ett intresse för hur IT-verktyg kan användas för att förbättra organisationen. Eftersom engelska är bolagets koncernspråk är det ett krav att du behärskar engelska både i tal och skrift.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: AC3A66B4076745B893017EC8CC14BE08