Jobbet Health and Environment konsult sökes till SAS! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Health and Environment konsult sökes till SAS! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Solna
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Health &Environment konsult (HWE) till vår kund SAS. Har du erfarenhet inom HR? Tycker du om att arbeta i högt tempo samt har ett intresse hälsorelaterade frågor? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel om ca en tredjedel av alla flygresor på marknaden. Varje år reser nästan 30 miljoner resenärer med SAS till destinationer i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians bestående av 28 flygbolag från olika delar av världen. Tillsammans erbjuder flygbolagen sina resenärer 1300 destinationer i över 193 länder runt om i världen.
Vi söker nu en kollega till SAS med uppdraget att följa upp och förebygga sjukskrivning.. I denna roll kommer du att vara ansvarig för uppföljningsprocessen kring sjukskrivningar och rehabiliteringsfrågor. Du kommer i första hand arbeta mot SAS kabinpersonal. Rollen är till för att stötta och vara i dialog med ledare för Cabin Crew vad vad gäller sjukskrivning på både kort och lång sikt. Du kommer att ingå det HWE team som finns på Arlanda, bestående av tre kollegor. Du kommer även att ha en dialog med de HWE team som finns i Köpenhamn och Oslo.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta följande områden:
-Uppföljning av sjukfrånvaro
-Säkra att uppföljningsprocessen följs internt
-Extern kommunikation och samarbete med kontaktpersoner inom bl.a. Försäkringskassa och Företagshälsovård
-Rapportering och handlingsplaner
-Proaktivt hälsoarbete

Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader, för rätt person finns det möjlighet till förlängning inom bolaget. Uppdraget innebär att du är anställd som konsult via StudentConsulting men arbetar på SAS placerad på Crew Base på Arlanda flygplats. Tjänsten är på heltid och startar så snart vi har hittat rätt person. Arbetstiderna är utsatta under kontorstider vardagar måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom HR samt med kunskap om Försäkringskassans regler. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom friskvård eller motsvarade. Vidare ser vi att du som person har ett stort intresse för hälsofrågor, är duktig på att bygga relationer samt skapa förtroende i din omgivning. För att passa i rollen bör du trivas med att arbeta i en rörlig miljö samt ha en god kommunikativ förmåga. Denna roll ställer stora krav på både självständigt och proaktivt arbete. För att vara aktuell för rollen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Goda kunskaper inom Excel är ett krav. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten, maila ansvarig rekryterare: fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42815

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Inkassoansvarig till Toborrow AB Stockholm Amendo Bemanning
KG Knutsson AB söker KAM i Stockholm Stockholm Rubino Rekrytering AB
Senior lönekonsult Uppsala Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Junior Business Controller till DeLaval Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Security Lead, Stockholm Stockholm CGI
Konsultchef till Brightby Stockholm Brightby
Systemkonsult VMware Uppsala Atea
Systemkonsult Nätverk Uppsala Atea
Account Manager till LeadDesk Stockholm Academic Work
GROUP ACCOUNTING MANAGER QUANT Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till