Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Headhunter till Boxflow Group jobb i Helsingborg på Boxflow

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Headhunter till Boxflow Group på Boxflow

Headhunter till Boxflow Group

Boxflow Helsingborg, Skåne län Heltid

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow växer snabbt och 2021 omsätter vi över 170 miljoner och är fler än 600 anställdaBästa logistiktjänsterna skapas av bästa personalen! Boxflow har sedan starten 2019 trott på en stor förändring inom logistikbranschen. Vi är en del av den förändringen och därför är vi i behov av att hitta de största stjärnorna i logistikbranschen för att fortsätta driva utvecklingen framåt.

Tjänsten:

Vi söker en Headhunter som har förmåga att hitta dagens och framtidens stjärnor inom logistik och HR branschen. Som headhunter hos Boxflow skall du både tillsätta interna tjänster till Boxflow men även hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens och personal.

Kvalifikationer:

Vi tror att du idag jobbar med liknande arbetsuppgifter och har ett relevant nätverk inom logistik och HR branschen på chefsnivå. Du har en eftergymnasial utbildning och minst 5 års arbetslivserfarenhet. Tidigare erfarenhet av rekrytering och att aktivt driva många rekryteringsprocesser framåt är viktiga egenskaper hos dig.

Vad erbjuder Boxflow:

Vi söker dig som är redo för en ny tillväxtresa. Vi växer otroligt snabbt och du kommer få en central roll i att skapa Boxflows kultur och organisation. Rollen är fri under mycket eget ansvar med utgångspunkt från vårt nybyggda lager och kontor i utkanten av Helsingborg.

Tveka inte på att söka eller kontakta oss om detta stämmer väl in på dig.

Oscar Andersson

Tel. 0708 – 79 30 31

[ Email address blocked ]


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1429109-306018