Jobbet Head of training till Transdev i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Head of training till Transdev i Stockholm publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker Transdev en chef för utbildningsverksamheten, sök redan idag!

Har du erfarenhet från utbildning och e-learning inom större organisationer? Har du ansvarat för chefsutbildningar och mentorsprogram? Vill du arbeta med utbildningsverksamhet i en bransch med både tjänstemän och yrkesförare? Då har vi en tjänst för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Transdev kommer du till ett internationellt bolag som visar goda lönsamhetssiffror och som verkligen satsar på sin personal. Transdevs ledord summeras i förkortningen H.A.N.S – Handling, Ansvar, Nytänkande och Samspel och verksamheten jobbar för att varje dag leva upp till dessa värderingar i alla kontakter. Syftet med värdegrundsarbetet är att få alla medarbetare att känna sig delaktiga, att se på sin roll med nya ögon, att våga tänka nytt och ta ansvar som i sin tur leder till säkrare och mer pålitliga resor, nöjdare kunder och resenärer.

Du kommer att leda en grupp med utbildningsadministratörer med god erfarenhet av Transdev och nuvarande utbildningsprocesser. Du kommer få mycket utrymme att utveckla och förnya processer, implementera ny arbetssätt där moderna e-learning verktyg får en framträdande roll. Transdev satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i.

Du kommer få en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett företag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar och för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Head of training blir din uppgift att utveckla och driva Transdevs nationella utbildningsverksamhet för Transdevs cirka 5 500 förare, tjänstemän och chefer. Till din hjälp har du administratörer som du också får personalansvar över.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Utarbeta utbildningsplaner och budget i samråd med affärsområdena
  • Utvärdera, förhandla och följa upp leverantörsavtal
  • Förbättra existerande processer
  • Utveckla e-learningverksamheten
  • Utbildningsplanering tillsammans med utbildningsadministratörerna
  • Kommunicera med Transportstyrelsen om existerande utbildningar och effektiviseringar
  • Ledningsgruppsarbete
  • Bidra med expertis vid anbud

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats. Du utgår från det svenska huvudkontoret i Bromma och kommer göra visst resande inom Sverige. Du rapporterar till HR-direktören. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av utbildningsprogram i större organisationer och kanske även varit med och utvecklat företags e-learningsprocesser. Du har god analytisk förmåga och kan se de långsiktiga konsekvenserna av olika beslut. Du är en duktig kommunikatör som kan bygga relationer internt med verksamhetens affärsområden, centrala funktioner, internationella verksamhet och externa kontakter/huvudmän.

Som person är du prestigelös och kan anpassa dig efter var i organisationen du verkar. Du skapar goda leverantörsrelationer och är en god förhandlare och kan därför värdera olika utbildningars nytta och pris inför förhandling. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

B96F051CCCBC441B875543BBF2E43205

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till