Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Head of Sales Professionals New Business till Randstad jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Head of Sales Professionals New Business till Randstad på Randstad AB

Head of Sales Professionals New Business till Randstad

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Varför ska man fortsätta jobba inom försäljning, och vad är egentligen poängen med att börja på ett nytt ställe? Sitta och ringa mer eller mindre intresserade kunder dagarna i ända i syfte att uppnå några dammiga försäljningsmål som en ledningsgrupp någonstans trixat fram?

“Hurra”, jublar du kanske? 
Vad bra, då finns det hur många andra jobb som helst där ute för dig att söka.
 
Vill du istället jobba med att sälja tjänster som betyder något på riktigt - att hjälpa människor och företag att utvecklas och nå sin fulla potential?
Då kan du vara den perfekta matchningen för oss!

Som ansvarig för försäljning för Randstad Professionals är din främsta uppgift att leda och tillsammans med de nationella säljteamet driva nykundsförsäljning, samt se till  att vi behåller och utökar Randstads kundportfölj - allt för att hjälpa individer och verksamheter att växa och utvecklas.

Varför ska du välja Randstad?
På Randstad vet vi att våra medarbetare är vår absolut största tillgång och i utbyte mot ditt engagemang och den tid du spenderar tillsammans med oss erbjuder vi bland annat ett attraktivt förmånspaket och möjlighet till ständig utveckling genom bland annat en mängd interna utbildningar och en stor intern arbetsmarknad. Du kommer att trivas hos oss om du gillar att arbeta på ett värderingsstyrt och marknadsledande företag med kompetenta och prestigelösa kollegor som alla brinner för att göra skillnad. På riktigt. För oss är det viktigt att påverka vårt samhälle positivt, därför engagerar vi oss i arbetsmarknadsfrågor, donerar till välgörande ändamål samt erbjuder volontärarbete på arbetstid. Läs mer om oss: 

[ Link removed ] />
ansvarsområde.

Som Head of Sales ansvarar du för att leda försäljningsarbetet för en grupp säljare placerade på olika orter runt om i landet. Du kommer ha ett nära samarbete med respektive ledningsgrupp inom Professionals samt själv ingå i ledningsgruppen för vårt koncernövergripande Group sales och ditt team av säljare kommer arbeta med nära samarbete mot respektive Business line. 
Rollen innebär även ett operativt ansvar för att deltaga i säljaktiviteter och att prospektera och genomföra nykundbesök för att ständigt växa vår närvaro på marknaden. 
Som del av Randstad AB:s ledning  är ett viktigt ansvar att se till Randstads AB:s mål och lönsamhet samt bidra, förutom till den direkta säljledningen, även med inspiration, passion och best practice för att stärka affärerna och affärsutvecklingen. 


kvalifikationer.

Kvalifikationer:
För att bli aktuell för uppdraget ser vi att;
 
  • Du har gedigen erfarenhet av att leda försäljningsarbete  på den svenska bemanningsmarknaden eller mot närliggande konsultintensiva branscher samt gedigen kunskap om konsultintesiva verksamheter och  deras behov, så att du aktivt kan coacha ditt team i dessa frågor för att säkerställa att vi blir en viktigt kompetensförsörjningspartner för kunden.
  • Du har erfarenhet av koncept- respektive storkundsförsäljning och erfarenheter från något av de kompetensområden som Randstad Professionals  primärt jobbar mot; IT, Finance, Life Scinece eller Engineering.
  • Du har några års erfarenhet som ledare och har i och med detta förmågan att motivera, följa upp och inspirera ditt team att göra sitt yttersta i sina respektive roller.
  • Du har akademisk examen inom ekonomi, management, personal- & arbetsliv eller flerårig arbetslivserfarenhet där du tillskansat dig likvärdiga kunskaper. 
  • Då vi verkar i en global miljö måste du kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som;

  • Är en resultatorienterad och inspirerande ledare med en vision, drivkraft och erfarenhet  som bidrar till Randstads fortsatta tillväxt och framgång.
  • Är analytisk och som trivs med att både sätta de långsiktiga strategierna och omvandla dem till konkreta delmål för dina medarbetare att agera på.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-09-24. Notera att vi tillämpar löpande urval. Tjänsten kan därför komma att bli tillsatt före sista ansökningsdag. 
I rekryteringsprocessen ingår både tester och intervjuer, där en del av urvalsprocessen sker digitalt. Vi ber dig därför ha uppsikt på din mail efter att du skickat in din ansökan. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358369