Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Head of Sales & Marketing till Bitlog jobb i Stockholm på Needo Recruitment

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Head of Sales & Marketing till Bitlog på Needo Recruitment

Head of Sales & Marketing till Bitlog

Needo Recruitment Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du bli en del av ett ledande bolag inom WMS lagersystem för e-handel? Som Head och Sales & Marketing på Bitlog får du möjlighet att vara med på en entreprenöriell resa och bidra med dina kunskaper för att bygga upp en stark säljorganisation.

Om Bitlog
Bitlog är bolaget som sedan 2006 har levererat moderna lösningar för smart lagerhantering med hjälp av en SaaS-lösning. WMS lagersystem har kraftfull standardfunktionalitet för att passa bolag som jobbar med lager och distribution. Ett och samma moderna system kan konfigureras så det fungerar bra för olika verksamheter och storlek på företag. Bitlog har bidragit med stor framgång hos e-handlare i Skandinavien och har idag några av de mest framgångsrika e-handlarna som sina kunder, exempelvis Nordic Nest och Skincity.

Deras moderna arkitektur gör att systemet kan köras stabilt i molnet eller installerat nära kundens affärssystem och e-handelssystem. Med Bitlogs lagersystem för e-handel kan kunder fokusera på sin e-handel och tack vare en gedigen teknisk plattform i botten kan kunden känna sig trygg. Bitlog hjälper sina kunder att öka effektiviteten, minska felen och öka kundnöjdheten.

Idag arbetar 22 anställda på Bitlog med en ambition att stärka upp teamen framåt. Med hjälp av finansiering från Cloud Capital har nu Bitlog möjligheten att accelerera tillväxten och investera i produktutveckling och marknadsexpansion framåt.

Din roll som Head of Sales & Marketing på Bitlog
I rollen som Head of Sales & Marketing ingår du i organisationens ledningsgrupp och rapporterar samt arbetar nära Bitlogs VD. Du ansvarar och leder teamen Sales, Customer Success och Marketing på bolaget. Till en början prioriterar du att bygga upp en sälj och Customer Success organisation på Bitlog som arbetar enligt SaaS-modellen. I rollen ansvarar du för att se över hur Bitlog kan arbeta bättre med kundnöjdhet, starkare kundfokus och proaktiv försäljning utefter en tydlig säljstruktur. Du har ett budget och strategiansvar samt ansvar för att sätta upp relevanta mätetal och KPI:er. Du är även involverad i att se över nya potentiella expansionsmarknader för Bitlog. Din roll innebär att:

 • Leda försäljningsarbetet och utveckla en säljorganisation på Bitlog tillsammans med VD
 • Driva och leda expansionen på både befintliga och nya marknader
 •  Coacha och leda Sales, Customer Success och Marketing teamet framåt
 • Leda säljteamet att arbeta med SQL: erna för att maximera försäljningsresultatet
 • Utveckla, analysera och presentera affärsrelaterade mätvärden inklusive rörelseresultat, prognoser och andra viktiga resultatindikatorer

Dina kvalifikationer

 • 5+ års erfarenhet av internationell B2B försäljning inom SaaS
 • Erfarenhet av product-led-growth modellen
 • Erfarenhet av att utveckla och driva en säljorganisation med goda resultat
 • Erfarenhet av att coacha och leda andra
 • Erfarenhet av att driva ett marknadsteam ses som meriterande
 • Erfarenhet från en säljande roll i snabbväxande startupmiljö ses som starkt meriterande

Vidare för att lyckas i rollen är du ansvarstagande, driven och strukturerad. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och trivs med att verka i en snabbrörlig organisation. Du är en naturlig ledare som har förmågan att få med sig sitt team. Vi ser även att samarbetsförmåga är en viktig egenskap då du kommer ha en krossfunktionell roll med flera kontaktytor, internt som externt. Du verkar för att bidra till ett gott arbetsklimat.

Vad Bitlog erbjuder dig
En möjlighet att komma in i ett bolag inom tillväxt och en marknadsexpansion med hjälp av extern finansiering. Du erbjuds en roll med mycket ansvar och utvecklingsmöjligheter samt en trygg position på bolaget. Här är ingen dag den andra lik och du får chans att bidra till deras fortsatta utveckling. Bitlog står inför en spännande resa och ser fram emot att få dig ombord!

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse, så snart som möjligt

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm, Kista

Lön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Head of Sales & Marketing på Bitlog intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

 

Rekommenderade jobb

Head of Sales & Marketing till Bitlog
Needo Recruitment Stockholm Heltid
Sales Consultant till Stockholm
Benify Stockholm Heltidsanställd
Finsktalande Customer Support
Friday Tech Recruitment Göteborg Projektanställd-Visstidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: needo66105