Jobbet Head of People & Culture till Curb har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Head of People & Culture till Curb publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Om företaget

Curb Food är en modern virtuell restaurang med flera olika koncept som levererar online. Välj mellan Burrito Wraps & Bowls, fräscha sallader och smashed burgers. Curb Food fokuserar på att skapa street food med hög kvalité, tillgängligt för alla. Idag har de ett kök med 12 extremt duktiga kockar, under hösten öppnar de ytterligare 4 kök. Curb Food gör något nytt inom restaurangbranschen som tunga investerare backar upp. Curb Food är i startgroparna på deras resa och söker nu riktigt duktiga medarbetare, de vill fylla deras låda med de absolut vassaste knivarna och bygga en kultur där alla vill jobba, därför söker de nu en Head of People & Culture.

Din roll som Head of People & Culture

Som Head of People & Culture driver du modernt HR, du är förmodligen en person som inte riktigt har hittat din plats i det traditionella HR-arbetet. Du har ett kommersiellt fokus, gillar business samtidigt som du själv är en stark kulturbärare och älskar att bygga grymma team. Curb har som ambition att träna deras egna framtida kökschefer och genom det är det viktigt att du har koll på hur man sätter samman träningsprogram som är både attraktiva, roliga och självklart väldigt lärorika. Curb bygger en internationell organisation och för att göra det behövs en bra struktur, detta är något du är grym på! Vi letar efter dig som är en stark och ambitiös kulturbärare och som är Curb Foods nästa stjärna och en byggsten i deras ambition att bygga Sveriges mest spännande startup. I rollen som Head of People & Culture:

  • Identifierar du självständigt framtida arbete som krävs för att skapa företaget där alla vill arbeta
  • Arbetar du tvärfunktionellt mellan avdelningar som marketing, kitchen operations och management för att säkerställa att kulturen genomsyrar hela organisationen
  • Sitter du med i företagets ledningsgrupp och rapporterar till företagets VD

Dina kvalifikationer

  • Relevant Universitetsexamen inom Personalvetenskap, Ekonomi eller liknande
  • 3 - 5 års relevant erfarenhet av träning, kulturarbete, organisationsutveckling m.m
  • Meriterande med erfarenhet från tillväxtbolag

För att passa som Head of People & Culture hos Curb Food är du en kommunikativ person som har en hög problemlösningsförmåga och ett kommersiellt sinne. Du älskar att jobba i team samtidigt som du är en "self starter" och har förmågan att driva och prioritera ditt egna arbete. Du är en nyfiken och arbetsam lagspelare som drivs av personlig och professionell utveckling i en mångsidig och utmanande miljö. Självklart kommunicerar du flytande både på svenska och engelska då flera av dina kollegor är engelskspråkiga

Vad Curb Food erbjuder dig

På Curb Food sätts människor alltid i första rummet, att ha kul tillsammans med riktigt vassa kollegor är miljön du kommer arbeta i. Curb Food är en färgstark startup och de söker alltid efter starka personligheter med hög skill-set och energinivå. De söker dig som är passionerad, nyfiken och ambitiös och framför allt har du ett stort hjärta.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Direktrekrytering
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Känner du igen dig i detta? Tveka inte att höra av dig! Urvalet sker löpande.

Referens

needo65834

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till