SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Head of Operations på ValueOne

Head of Operations

ValueOne Project Basis
Ansök på företagets hemsida

ValueOne söker en erfaren Operativ chef med bakgrund inom tillverkande industri i en global organisation till konsultuppdrag på ett tillverkande företag i södra Norrland. Uppdraget ska tillsättas snarast och varar minst sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning efter avslutat uppdrag.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

 • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • marknadsledande tjänstepension
 • generös sjuk- och vårdförsäkring 
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS ([ Link removed ] ).  
Om rollen

Som operativ chef leder du en organisation med över 100 medarbetare och ansvarar för produktion och stödfunktioner som planering, kvalitet och underhåll. Ditt ansvarsområde sträcker sig från inkommande material till kundleverans av färdiga produkter och du är ytterst ansvarig för arbetsmiljö, produktivitet, leveranssäkerhet och kvalitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Säkerställa löpande leveranser av produkter till kunder i rätt tid, kvalitet och kostnad.
 • Identifiera och implementera nödvändiga investeringar för att möjliggöra fortsatt tillväxt.
 • Identifiera och driva förändrings- och förbättringsprojekt inom verksamheten.
 • Utveckla organisationen för att säkerställa att chefer och medarbetare har rätt kompetens och är motiverade för att kunna utföra och kontinuerligt förbättra sina arbetsuppgifter.
Erfarenhet och kompetens

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från att leda personal i en större organisation inom tillverkande industri. För att bli aktuell för uppdraget är det också viktigt att du har erfarenhet från att arbeta i en global organisation.

Som chef bör du ha en stark egen drivkraft som gör att du snabbt kan sätta dig in i verksamheten. Du har god affärsförståelse och ett analytiskt och strukturerat arbetssätt. Du bedriver ett coachande ledarskap, är beslutsmässig och har lätt för att samarbeta med andra. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, är ett krav.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone2126