Jobbet Tech Lead IT operations, devops and support har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tech Lead IT operations, devops and support publicerad av TNG

Heltid
Stockholm
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Head of IT Operations, Devops and Support till Avida Finans

Har du erfarenhet inom devops och känner att du vill kombinera din tekniska kunskap med ledarskap i ett tillväxtbolag där du får vara med och påverka och driva den tekniska utvecklingen? Då kommer du trivas hos Avida Finans!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Tech Lead IT Operations & Support är du en operativ ledare som jobbar nära tekniken och teamet. Avida befinner sig i en tillväxtfas där man bland annat satsar stort på ny teknik. Du blir en del av en föränderlig miljö där du får påverka teknikval samt driva deras utveckling mot molnet och en hög grad automatisering.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

- Övergripande ansvar för den tekniska infrastrukturen, devops-arbetet och supporten

-  Operativt ansvar för vissa delar av teamets arbetsuppgifter. Du kommer jobba hands-on med teknik, problemlösning och andra delar av det dagliga arbetet

- Personalansvar för fyra personer inom IT operations & support där du coachar och säkerställer att gruppen jobbar med moderna verktyg och metoder 

- Budgetansvar inom området samt säkerställande av leveranser och kundnöjdhet

Du kommer få vara med och bygga upp en infrastruktur i blandad miljö. Den tekniska miljön är en blandning av Windows och Linux. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer jobba nära verksamheten och utvecklingsavdelningen. Dina interna kontaktytor är bland annat Head of Engineering, CISO, CIO och olika stakeholders på verksamhetssidan. Här får du en bred roll där du får vara med och påverka samt kontinuerligt utveckla arbetssätt efter best practice.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet inom infrastruktur och har god förståelse för hur devops, automatisering och monitorering på bästa sätt implementeras. Du har kunskap inom serverdrift (Linux och Windows) samt har erfarenhet av Azure eller annan molnplattform. 

Du är en person som trivs med att jobba nära tekniken men som även har förmågan att driva strategiska frågor och få med dig teamet i förändringar kring arbetssätt, tekniker och verktyg. Vi ser även att du jobbat nära utvecklingsteam tidigare, då devops-arbete varit en del av arbetet. 

Eftersom du kommer ha personalansvar och driva avdelningen framåt är det viktigt att du är pedagogisk, kommunikativ och har förståelse för verksamheten. 

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

4D3E3E13A66E46CA990149B86D8CA94F

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till