Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Head of Growth & Customer Experience jobb i på Insight Competence

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Head of Growth & Customer Experience på Insight Competence

Head of Growth & Customer Experience

Insight Competence Heltid

HolyComms söker en Head of Growth & Customer Experience


Om HolyComms

HolyComms är en snabbväxande kommunikationsbyrå i Stockholm. Vi definierar oss som en marketing as a service-byrå (maas) och lägger stor vikt vid att skapa flexibla, skräddarsydda och abonnemangsbaserade lösningar för våra kunder. Vi jobbar bland annat med aktörer som Greenpeace, Red Hat, Check Point, Rusta, Budbee, Advania, Midroc och Carnegie – men även en rad innovativa startups, som Gordon Delivery och SaveLend.

Vårt erbjudande utgår ofta från content, men innefattar ett kluster av tjänster och områden som PR, digitala kampanjer, sociala medier och strategi. Vi jobbar med en rad partners i form av specialistbyråer (för exempelvis SEO och SEM), vilket gör vårt erbjudande både brett och spetsigt.

Vi vill inte vara en svår byrå, vi hämtar vår inspiration från tech-världen och vi vill förändra de gammalmodiga strukturer som finns i byråvärlden. Våra ledord är snällhettransparens och flexibilitet, det är så vi vill att våra kunder och kollegor ska uppfatta oss. 

Vi tror på långsiktiga kundrelationer och lägger stor vikt vid att alltid leverera lite bättre än sist. Vi är under snabb tillväxt och sitter just nu i Gamla stan i Stockholm.

Om rollen

Vi letar efter dig som initialt kommer att både arbeta i våra kundprojekt samt internt med att utveckla Holy Comms arbete kring kundupplevelse utökade samarbeten med våra kunder.

I kundprojekten är du med och stöttar våra Client Directors internt för att säkra att vi alltid skapar maximalt värde för våra kunder. Du är den som kvalitetssäkrar arbetet. Utöver samarbetet med Client Directors arbetar du direkt med kund och stöttar dem strategiskt i kommunikationsarbetet. Du kommer vid uppstart med nya kunder att genomföra workshops och säkerställa att vår leverans följer den plan och kommunikationsstrategi som du sätter under samarbetets start. 

I din interna roll -som troligen kommer att växa - ansvarar du för vårt arbete med att mäta kundnöjdhet där du även kommer att skapa processer och en struktur för att vi ska kunna säkra upp att vi lever upp till våra egna höga förväntningar och pinpointa vad i våra kunders ögon gör bra och vad vi kan utveckla. Du kommer vara huvudansvarig för hur HolyComms kundupplevelse kontinuerligt förbättras och givetvis för att hela tiden utveckla den. 

Sist men inte minst kommer man att arbeta med hur vi utvecklar vår affär i befintliga kundsamarbeten. Vi är övertygade om att vi i ännu högre utsträckning kan stötta våra kunder och att vi har en stor potential att utöka våra befintliga kundsamarbeten.

Om dig

Vi kommer lägga största vikt vid din personlighet, vi är ute efter en kollega med ett driv utöver det vanliga och som trivs med tillvaron i en start-up. Du kommer att ha en nyckelroll och förväntningarna är höga. Vi vill att du ska lyckas och kommer göra allt vi kan för att stötta dig, men du måste ta ett ägande över ditt arbete och själv ansvara för din framgång. Självklart har vi en del tankar och idéer om i vilken ände vi borde börja arbeta med dessa frågor, men det är upp till dig och ta det vidare till nästa nivå.

Den vi är ute efter ska så klart vara trevlig och prestigelös (det är vi), vi vill jobba med någon som både är skarp och trevlig på lunchen på samma gång. Vi tror att du är handlingskraftig, då du har lätt att ta tag i saker och sitter inte och väntar på att någon annan ska göra det. Vi tror också att du är orädd och vågar ta för dig och stå för dina idéer. En viktig aspekt för oss är att du är snäll både som kollega och gentemot våra kunder, genuin omtanke till våra kunder ligger i vårt DNA.

Du bör ha en bakgrund från marknad - antingen från en byrå eller internt. Vi söker dig med en bred kompetens inom marknad snarare än en specialist, du ska kunna se helheten och utifrån det kunna ge förslag på kreativa idéer och strategi till våra kunder. 

Har du även erfarenhet av arbete i roller motsvarande affärsutveckling är det givetvis ingen nackdel. Även säljerfarenhet eller erfarenhet från ett SaaS-bolag ser vi som starkt meriterande.

Tillträde sker så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Insight Competence.

För vidare frågor eller ansökan, kontakta ansvarig Rekryteringskonsult; Annelie Odén, [ Link removed ] eller 0708-88 84 06.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: insightcompetence148