Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Head of Group Accounting jobb i Stockholm på Future Value

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Head of Group Accounting på Future Value

Head of Group Accounting

Future Value Stockholm, Stockholms län Heltid

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är ett strategiskt förvärvs och driftsbolag för bolag inom esport och gamingunderhållning. Med en Buy & Build-strategi förvärvar och utvecklar vi de främsta bolagen globalt inom esport och gamingunderhållning, med ambitionen att bygga ”the home of esports and gaming entertainment”. Bland våra gamingbolag finns InnoGames, Hutch och Ninja Kiwi som står bakom ledande spelserier så som Forge of Empires, Bloons och Top Drives. Vår esportvertikal leds av ESL Gaming som äger och driver ESL, världens största esportsvarumärke och den ledande gamingfestivalarrangören Dreamhack.Tillsammans står de bakom bland annat ESL Pro Tour, den ledande och mest etablerade globala esportturneringen som samlar de främsta lagen i tävlingar på de största gamingtitlarna globalt. MTG grundades i Sverige och har sitt huvudkontor i Stockholm, och våra aktier (MTG A och MTG B) är noterade på Nasdaq Stockholm. För mer information besök 6375329817909.


MTG-koncernen fortsätter sin globala tillväxtresa och söker nu ytterligare medarbetare för att stärka sin koncernfunktion. Group Reporting & Accounting inom MTG ansvarar för konsolidering av månads- och kvartalsrapporteringen samt budget och prognoser med tillhörande analys. Gruppen ansvarar även för den finansiella informationen till all extern rapportering inkl. årsredovisning för koncernen. Den finansiella information som Group Reporting tar fram används av företagsledning, styrelse och publikt vilket ställer höga krav på relevans, kvalitet och leveransprecision. 

Till Group Finance söker vi nu en förändringsbenägen och proaktiv Head of Group Accounting. Vi söker dig med akademisk examen kombinerat med flera års erfarenhet av koncernredovisning och IFRS-frågor med fördel från internationella och expansiva koncerner med höga krav. Erfarenhet från investmentbolag och internationella förvärv är meriterande. 

Positionen innehar personalansvar för 4 erfarna koncern- och redovisningsekonomer och rätt kandidat har ett stort intresse för ledarskap och verkar för att sina medarbetare ska ha goda förutsättningar för utvecklas i sina respektive roller.

För att lyckas i rollen och trivas i koncernen uppskattar du att samarbeta med övriga funktioner på koncernnivå och du trivs med att arbeta nära gruppens befintliga och framtida dotterbolag. Stor social förmåga, affärsintresse, eget driv samt ödmjukhet är nyckelord för koncernen. Din engelska är felfri och har du erfarenhet av Cognos Controller är det starkt meriterande. Tjänsten är placerad på Skeppsbron 18 och du rapporterar till Director Group Financial Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för MTGs koncernkonsolidering, intern samt extern rapportering
  • Konsolidering av prognoser och budget
  • Driva och leda årsredovisningsprocessen
  • Aktiv roll i vidareutvecklingen av rutiner och processer samt vid arbetet att upprätthålla koncernens ekonomihandbok (som följer IFRS) 
  • Ansvarig för internkontroll gällande finansiell rapportering
  • Stödja och utbilda dotterbolagen i redovisnings- och rapporteringsfrågor/systemfrågor
  • Personalansvar inkl. medarbetarutveckling och arbetsledning 

I denna rekrytering samarbetar MTG med Future Value. Intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor eller funderingar gällande tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Aspsäter, 073-358 99 30 alternativt [ Link removed ] .

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: futurevalue2017