Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Head of Group Accounting - Jurek-koncernen jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Head of Group Accounting - Jurek-koncernen på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Head of Group Accounting - Jurek-koncernen

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga uppgift blir att kvalitetssäkra koncernbolagens redovisning och säkerställa att system, rutiner och processer är effektiva och tillfredställande i samtliga bolag. Du är ytterst ansvarig för årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer i samtliga bolag samt ansvarar själv för koncernredovisningen.

Dina ansvarsområden är bland annat

• Kvalitetssäkra koncernbolagens redovisning och ekonomifunktionens rutiner och processer
• Ytterst ansvarig för årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer i samtliga bolag samt ansvarar självständigt för koncernredovisningen.
• Huvudsaklig kontaktperson gentemot revisorer och driver revisionsprocessen
• Arbetsleder teamets redovisningsekonom och ekonomiassistent för att säkerställa prioriteringar och effektivitet
• Du är i olika grad involverad i det löpande arbetet i koncernens bolag, antingen via punktinsatser eller som redovisningsansvarig.
• Du agerar bollplank gentemot ekonomiteam såväl som mot övriga delar av organisationen och är vår expert i dagliga ekonomi-, skatte och redovisningsfrågor.

En controllerfunktion är under uppbyggnad i koncernen och i respektive bolag och där ser vi gärna att du är med och bidrar tillsammans med Head of Finance och ledning för att därefter själv ansvara för delar av det löpande controllerarbetet.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som tidigare har arbetat som Redovisningsansvarig. Du är trygg i ovanstående frågor och ser det som en positiv utmaning att utmana och utveckla koncernenbolagens redovisningsfunktioner.

Du har tidigare ansvarat för ovanstående alternativt haft en bred roll inom ekonomi och redovisning och känner dig trygg mellan att växla inom de olika arbetsuppgifterna och ansvarsområdena som ingår i tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet inom koncernredovisning.

Du erbjuds
Vi erbjuder en bred och utvecklande roll i en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda. Vi präglas av en företagskultur med högt i tak, hög ambitionsnivå och i en modern arbetsmiljö på Biblioteksgatan mitt i city. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor. Rollen är en heltidstjänst och du rapporterar till vår Head of Finance.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Head of Finance, Jessica Svensson på [ Email address blocked ] eller vår Head of HR Ki Hummelgren på [ Email address blocked ] Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 20D35C5667674898BAF08AA19672FA42