Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Head of finance till Waboba, Stockholm job in Stockholm at Meritmind

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Head of finance till Waboba, Stockholm på Meritmind

Head of finance till Waboba, Stockholm

Meritmind Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Vi vill att världen leker lite mer! Hjälp oss!
Waboba söker en redovisningskunnig, driven Head of finance till sitt huvudkontor i centrala Stockholm. Som Head of finance är du ekonomiansvarig för Waboba AB och tar en viktig roll i ett entreprenöriellt, multinationellt bolag som drivs av lekfullhet och kreativitet. Head of finance är operativt ansvarig för bolagets finansiella processer och kommer jobba tätt med VD och verksamheten för att säkerställa att Wabobas ekonomi är tillförlitlig, välmående och skalbar.

Du ansvarar för den löpande redovisningen, bokslut, årsredovisning och legal rapportering för Wabobas operativa koncern, med verksamhet på tre olika kontinenter. Du kommer arbeta tätt med kollegor och bidra med ett finansiellt perspektiv i frågor kring verksamheten. Till din hjälp har du en medarbetare som du har personalansvar för. Head of finance rapporterar till VD och ansvarar för regelbunden rapportering till styrelsen. På Hornsgatan i höjd med Zinkensdamm ligger Wabobas öppna, ljusa kontor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Head of finance:

  • Löpande redovisning för Waboba AB
  • Årsbokslut och årsredovisning enligt K2
  • Likviditetsplanering och resultatanalys av verksamheterna inom Waboba AB
  • Budgetarbete med respektive verksamhetsteam
  • Inkomst- och momsdeklaration
  • Rapportering till styrelse kvartalsvis
  • Ansvar för löneutbetalningar
  • Kontaktperson mot bank och revisorer

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig med någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning, som är trygg i redovisning och som förstår att kvalitet i ekonomiprocesser är en förutsättning för att verksamheten ska må bra. Du har operativ erfarenhet av redovisning och är självgående i redovisnings och bokslutsprocesser. En fördjupad förståelse för momsfrågor är meriterande.
Du är en mycket trygg användare av de systemstöd som finns att tillgå på din arbetsplats och du uttrycker dig utan problem på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen Head of finance behöver du vara en driven person, som lätt tar dig an utmaningar och som har förmåga att själv sätta igång de initiativ som du ser behövs. Du kan prioritera på egen hand och du slutför de uppgifter du påbörjar. Du lockas av att bidra i verksamheten med de insikter som den löpande ekonomin ger, kring lönsamhet, budgetering och kostnader.

Du känner ett stort ansvar för ditt arbete och är van att organisera och strukturera upp din arbetsbörda. I kommunikationen med din omgivning är du tydlig och avslappnad. Du trivs i att arbeta nära andra och tar lätt att söka den information som dina åtaganden behöver.

Vad erbjuder Waboba dig?
Waboba växer och breddar sitt produktsortiment hela tiden. Som Head of finance erbjuds du en plats i ett bolag som har en tydlig resa framför sig, i en roll som kommer att utvecklas med bolaget. Du får här möjligheten att växa som ekonom i en snabb, entreprenöriell miljö med positiva, glada kollegor över hela världen.

Placeringsort: Stockholm

Om Waboba
Waboba är ett entreprenörsdrivet bolag vars signum är lekfullhet och kreativitet. Sedan de grundades 2005 har de utvecklat ett flertal produkter inom sport och leksaksbranschen. Waboba har huvudkontor i Stockholm, och med flera kontor världen över. De säljer sina produkter globalt till distributörer som säljer till slutkund. Med tre kontor i tre världsdelar har de en verkligt internationell närvaro, men samtidigt en högst familjär och lättillgänglig organisation. Team arbetar över landsgränser och kulturen präglas av engagemang och kreativitet. Det är ett litet globalt företag där du ges goda möjligheter till egen utveckling samt att bli en del av något unikt.

 

Rekommenderade jobb

Head of finance till Waboba, Stockholm
Meritmind Stockholm Heltid
Junior Dataskyddsspecialist till Praktikertjänst AB
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Experienced Software Developer - Aurora Innovation
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: REC-4109189