Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Head of Employee Journey/Talent/Learning & Development jobb i Järfälla på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Head of Employee Journey/Talent/Learning & Development på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Head of Employee Journey/Talent/Learning & Development

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Järfälla, Stockholms län Heltid

Om Lidl.

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2021 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Vad blir dina arbetsuppgifter?

Du blir en nyckelperson i utvecklingen och genomförandet av vår People plan och sitter med i HR ledningsgrupp. Ditt uppdrag är såväl strategiskt som operativt och i rollen äger du processer, utveckling och koncept inom Employer Branding, rekrytering, utveckling, ledarskap och engagemang. Du rapporter till CHRO.

I ditt område har du två team med en teamchef i vardera; Rekrytering/Employer branding och Learning & development. Du har också ansvar för språkutveckling och interkulturell kommunikation där det idag finns en senior konsult, samt externa leverantörer. Totalt har du direkt personalansvar för 3 chefer/medarbetare och indirekt för ca 10 personer. Du jobbar också genom och tillsammans med våra HR-chefer och deras team i våra tre regioner. Förutom dig finns i HR ledningsgrupp en Head of HR services och en Head of Employment Law / Work environment.

Du kommer att ansvara för;

• Strategiska planer och säkerställa att det omsätts i faktiska handlingar och resultat inom områdena
• Driva utvecklingen av ditt område och säkerställa att vi ligger i framkant
• Leda och utveckla dina team och medarbetare, såväl direkt som indirekt ledarskap
• Säkerställa kvalitet, utveckling och uppföljning av;

  •   Employer branding och upplevelsen av oss som arbetsgivare
  •   Effektiv och kvalitativ rekrytering
  •   Onboardingprocesser
  •   Kompetensutveckling utifrån nuvarande och framtida behov genom t.ex. nationella och internationella utvecklingsprogram
  •   Successionsplanering, perfomance management och talent management
  •   Ledarskap och ledarskapsutveckling
  •   Mångfald och inkludering
  •   Medarbetarengagemang och kulturfrågor

Du fokuserar på strategier inom områdena för att säkra framtida kompetens. Du utgår från våra övergripande mål och strategier och säkerställer att det vi gör är i linje med vår affärsplan. Du har ett långsiktigt perspektiv och omsätter detta i konkreta aktiviteter.

I rollen ingår samarbete med vår globala organisation och vårt moderbolag i Tyskland och att säkerställa att vi implementerar och följer de globala standarder som gäller för hela koncernen.

Du lyckas genom att arbeta tillsammans och genom dina team och HR-chefer i regionerna och i samarbete med hela organisationen.

Vilka erfarenheter söker vi?

Du har en relevant akademisk examen och flera års erfarenhet av de områden som beskrivs i rollen. Vi vill att du har erfarenhet av strategiskt arbete inom HR och varit del av en ledningsgrupp och strategi- och målarbete. Du har tidigare flera års erfarenhet av personalansvar i någon form.

Som person är du professionell, förtroendeingivande och målinriktad. Du får saker att hända och har ett "här och nu" fokus utan att tappa den strategiska planen. Du har en förmåga att tänka och agera långsiktigt och förmedla visioner och mål till andra. För att lyckas behöver du ha förmåga att inspirera och skapa förtroende i organisationen och ha en stark förmåga att driva förändring hela vägen ut, genom och tillsammans med andra. Därmed är samarbetsförmåga en utmärkande egenskap hos dig. Du utmanar, vågar stå för vad du tycker och har mod att ifrågasätta.

Som ledare lever du våra vårt ledarskapslöfte High 5. Det innebär att du leder genom kommunikation, utvecklar dina medarbetare, är förändringsbenägen och främjar hög prestation, du tar ansvar för din roll och för bolaget som helhet, har ett humant ledarskap med tillit till dina medarbetare och agerar som en förebild. Du finns nära men ger och tillåter ansvar och eget ägandeskap för dina medarbetare, för att de ska nå sin fulla potential.

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; [ Email address blocked ]

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken "Sök nu". Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 29 oktober 2021. I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek HR. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Cecilia Hasslev Billing, 073-341 41 98, [ Email address blocked ]
På slutkandidat kommer en bakgrundskontroll att göras. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. [ Link removed ]

Välkommen med din ansökan!

Om Lidl

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2021 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: D0292C382D814F13847EC5419A7AC13F