Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Head of Development till C.A.G Ateles i Linköping jobb i Linköping på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Head of Development till C.A.G Ateles i Linköping på Randstad AB

Head of Development till C.A.G Ateles i Linköping

Randstad AB Linköping, Östergötlands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Som Head of Development ansvarar du över och leder C.A.G Ateles olika utvecklingsteam samt säkerställer att vi håller en hög kvalitet och prestanda i våra leveranser. Du säkerställer att vi har rätt kompetens och att vi arbetar i rätt utvecklingsmodell som ligger i linje med det vi ska leverera. Vidare ansvarar Head of Development för att vi arbetar smart och effektivt samt skapar största möjliga kundnöjdhet. 

Head of Development bryter ner C.A.G Ateles långsiktiga mål och visioner till respektive team för att prioritera rätt och göra resan givande och engagerande för alla. Att involvera och motivera teamen att arbeta mot gemensamma mål och nyckeltal och därigenom öka ansvarskänslan hos varje enskild teammedlem är mycket viktigt. 

Head of Development arbetar nära de olika utvecklingsteamen och observerar vad teamen gör varje dag och hittar synergier mellan de olika teamen. Du säkerställer att alla arbetar enligt bästa arbetssätt, bästa process och att vi använder bästa kod samt att vi löser redan uppkomna problem på ett gemensamt sätt. Det gäller att kontinuerligt utveckla teamen genom att vi hela tiden trimmar och effektiviserar vårt sätt att arbeta. 


ansvarsområde.

I rollen har du ett personalansvar över bolagets idag cirka 25 utvecklare. Du kommer att vara ansvarig för rekrytering av nya medarbetare, lönesättning, on-bordning och introduktion tillsammans med People & Performance. I rollen ingår att säkerställa att C.A.G Ateles är en bra arbetsplats där medarbetare trivs och utvecklas. En viktig del är därför att fånga upp medarbetarna genom att finnas tillgänglig och se till att alla mår bra. Att ha regelbundna one-to-ones, arbeta med utvecklingsplaner samt bygga och utveckla  C.A.G Ateles kultur.  

Head of Development har stor delaktighet i framtids- och omvärldsbevakning gällande trender inom e-handel och kringliggande områden och kommer att vara en viktig del i att säkerställa att vi utvecklar organisationen och medarbetarna i takt med tiden. Det innebär också att du ansvarar för nuvarande underleverantörer och tar stort ansvar inför nya samarbetssituationer. 

Du kommer även att få vara med att driva utvecklingen, bidra och ta ansvar i en otroligt spännande och rolig bransch. Dessutom kommer du att ingå i den operativa ledningsgruppen.


kvalifikationer.

Som sökande ser vi att du tidigare har arbetat med utveckling och är väl insatt i branschen. Det är en fördel om du har arbetat i en konsultorganisation och därmed förstår den typen av affärer. Det är även mycket meriterande om du haft en framträdande roll tidigare där du hanterat liknande uppgifter som innefattas i rollen. Har du arbetat med e-handel är det en klar fördel!

Då tjänsten innefattar personalansvar har du mest troligt haft en ledande befattning tidigare. Du brinner för andra människor där ett av dina främsta mål är att utveckla människor, team och C.A.G Ateles! Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper och ser dina ledaregenskaper som en förutsättning för att lyckas bra i ditt arbete.

Vem vi tror att du är
För att passa i rollen har du en stark ansvarskänsla och ett starkt driv. I arbetet är du handlingskraftig där du visar att det finns substans i det du beslutar och säger. Du är även analytisk och pragmatisk vilket innebär att du beroende situation kan anpassa resan för att nå de slutgiltiga målen.

Som person är du trygg och harmonisk. Du gillar att arbeta med människor för att leda, coacha och utveckla alla medarbetare som tillsammans utgör C.A.G Ateles.

Vad vi erbjuder
Som anställd på C.A.G Ateles får du arbeta på ett bolag som har en spännande resa framför sig och i och med det kommer du kunna vara med att påverka både bolagets och din egen utveckling. Du kommer vara en av nyckelpersonerna kring bolaget tekniska utveckling.

Vår vision är att skapa den bästa arbetsplatsen i Norden och vi hoppas du vill hjälpa oss att nå dit!


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar C.A.G Ateles med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Dejler på [ Email address blocked ] eller 0725-29 06 05.   

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201369189