Jobbet Head of Contract Management med känsla för ledarskap och affärer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Head of Contract Management med känsla för ledarskap och affärer publicerad av Academic Work

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Triggas du av tanken att bidra till Academic Works fortsatta tillväxt genom att förhandla och ansvara för våra viktigaste ramavtal? Har du hittat en trygghet i din professionella roll och har erfarenhet av förhandling samt av att leda ett team? På Academic Work utmanas du ständigt i din roll och gläds åt varandras framgångar. Vi strävar efter att vara the best place to work och därför lägger vi stor vikt vid att våra medarbetare verkligen ska trivas i rollen och hos oss! Låter det lockande? Då är du kanske den vi söker!


Om tjänsten
Det bästa med rollen som Head of Contract Management på Academic Work är att få leda ett kompetent team och att få driva arbete i händelsernas centrum. I Academic Works centrala avtalsfunktion arbetar vi med att förhandla affärsvillkor och vinna upphandlingar för våra största och mest komplexa affärer för våra viktigaste kunder. Därför är vi ofta delaktiga i arbetet att ständigt utveckla vårt kunderbjudande för att vi ska nå vår vision om att vara våra kunders förstahandsval. Att dessutom få arbeta med så många olika kollegor över hela landet är inte bara utvecklande utan också väldigt roligt! Motivation och energi hämtar jag framför allt från teamet och givande samförstånd i möten med våra kunder men också från mina kollegor då kulturen och professionalismen på Academic Work är stark och i fokus."

Så här beskriver Gustaf, nuvarande Head Of Contract Management, rollen och varför han trivs i den.

I rollen som Head of Contract Management kommer du att vara ansvarig för att förhandla ramavtal och mer komplexa uppdragsavtal med våra nyckelkunder i Sverige. Du arbetar ca 50% operativt, där ditt uppdrag är att stötta vår säljavdelning med att ta fram ramavtal vid förfrågningar från kunder men även att arbeta proaktivt för att utveckla vår affär. Den andra delen av rollen handlar om att utveckla och leda den svenska contract-funktionen. Du rapporterar till Head of Sales, som ingår i den svenska företagsledningen, och du har fyra personer i ditt team som rapporterar till dig. Utöver dig, består teamet av en Contract Manager, två Bid Managers samt en Contract Support Manager som arbetar dedikerat med anbudsläggning för våra kunders upphandlingar samt som är stöd mot vår organisation i supportfrågor kopplade till våra ramavtal.

Rollen innebär många kontaktytor där du samarbetar med nyckelpersoner i organisationen. I din roll stöttar och utbildar du medarbetare i hur de bör bemöta avtalsförfrågningar från kund, vilket till exempel kan innebära att utbilda våra Account Managers i storkundsarbete och förhandling. Utöver det kommer du att samarbeta med många andra funktioner, så som vår legal-avdelning, labour-law specialister samt credit risk-avdelning.

På Academic Work uppmuntrar vi och belönar ambition. Vi tror och hoppas verkligen att du kommer trivas hos oss och lägger därför mycket fokus på att skapa en miljö och kultur som får våra medarbetare att må bra och växa både som människor och i sin roll.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta internt på Academic Work? Spana in vårt Instagramkonto och följ med bakom kulisserna på våra 16 kontor över hela Sverige.

Arbetsuppgifter

• Projektleda och förhandla Academic Works ramavtal rörande frågor så som prisstrategier och villkor
• Räkna på större och komplexare affärsupplägg på såväl nationell som regional nivå
• Leda och utveckla dina teammedlemmar i det dagliga arbetet samt sätta upp långsiktiga mål för contract-avdelningen
• Ansvara för utvecklingen av strukturer och processer, samt till att dela best practice

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har universitets/högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant utbildning så som juridik eller inköp
• Har minst två års erfarenhet av ledarskap
• Har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, där du arbetat med strategiskt avtalsarbete /strategiskt säljarbete samt suttit med förhandlingar och deltagit på kvalificerade kundmöten
• Har erfarenhet av att granska och författa stora mängder avtalstext
• Har mycket goda kunskaper i Office-paketet med huvudfokus på Excel
• Mycket goda kunskaper i engelska och svenska språket, där du har lätt för att uttrycka dig i skrift, i både svenska och engelska. Tonen och språket anpassar du såklart efter målgruppen.
• Kunskap om offentlig upphandling är starkt meriterande men är inte ett krav för rollen.

Vidare så ser vi gärna att du har körkort men det är inte ett måste.

För att lyckas i rollen som Head Of Contract Management ser vi att du är affärsinriktad med en stor förståelse för affären samt kan se och förklara de långsiktiga konsekvenserna av fattade beslut. Då du kommer att leda förhandlingar mot våra nyckelkonton ser vi att du är trygg i din professionella roll och har en förmåga att inge förtroende som gör att du kan stå upp för din åsikt och våga utmana för att ta till vara på möjligheter. Vidare är du bra på att bygga relationer och kan med enkelhet knyta nya kontakter till andra. Avslutningsvis har du en god strukturell förmåga som gör att du kan driva ditt eget arbete framåt med hög kvalitét. Då tempot hos oss ofta högt, söker vi dig som hittat en balans mellan noggrannhet och effektivitet samt trivs och utvecklas i en sådan miljö.

Slutligen har du en god samarbetsförmåga med fokus på att leverera kvalitét och service i dina samarbeten, såväl internt som externt. Välkommen till oss! We reward Ambition.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid, tillsvidare
• Placering: Stockholm, Norrtull
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Information om företaget
Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!

Academic Work är Home of the young professionals. Vi rekryterar och hyr ut young professionals - studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Academic Work startades av tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Läs mer på www.academicwork.se.

Referens

15045602-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till