Jobbet Head of Advertising Controlling till TV4 Media AB har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Head of Advertising Controlling till TV4 Media AB publicerad av Invici

Full-Time
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du en erfaren och driven Business Controller?
Trivs du med ansvar och lockas du av utveckling?
Söker du en tjänst på ett företag som har ambitioner?
Då kan du vara den Head of Advertising Controller vi söker!

Om uppdragsgivaren
Vi är Nordens största kommersiella tv-bolag som med hjälp av våra fantastiska medarbetare samt kraften och styrkan i våra varumärken TV4, C More och MTV är ledande i utvecklingen av rörlig bild och digitaliseringen av tv-industrin. Med en stor mängd tv-kanaler och andra tjänster, bjuder vi in Norden till en tv-upplevelse i världsklass. Att ständigt vara relevanta, stå på användarnas sida och att vara en del av samhället – det är några av våra viktigaste uppgifter.

TV/Media erbjuder dig en spännande tjänst nära verksamheten där du får ta stort ansvar i ditt arbete. Du erbjuds en roll inom ett trivsamt och kreativt företag som befinner sig i en dynamisk och föränderlig miljö.

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en driven, analytisk och framåtlutad controller som kan axla vår nordiska reklamverksamhet. Du kommer att ha ansvar för analys, uppföljning och prognostisering av reklamaffären inom TV/Media. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Sverige och Finland inom TV4 och MTV. Rollen innefattar uppföljning, rapportering och prognosarbete för affärsområdet. Du kommer att vara placerad i TV4-huset på Gärdet i Stockholm, men arbetet kommer längre fram även innebära visst resande.

Som Head of Advertising Controlling kommer du operativt att leda en grupp på 2-4 controllers, varav du har direkt personalansvar för 1-2 personer. Du rapporterar till Head of Group Controlling TV/Media och ingår i ledningsgruppen för Reklamaffären där du har en betydande del av dina kontaktytor. Rollen är under uppbyggnad, vilket innebär att du kommer att bidra till utformning av den framåt.

Ansvarsområden
Som Head of Advertising Controlling kommer dina huvudsakliga ansvarsområden att innefatta:
– Intäkts- och KPI-analys
– Resultat- och lönsamhetsuppföljning för Reklamverksamheten, både på konsoliderad nordisk nivå och lokal svensk nivå
– Prognosarbete
– Business case
– Samordning av de svenska och finska reklamverksamheterna ur ett finansiellt perspektiv

Vem är du?
Du är civilekonom och har gedigen erfarenhet som Business Controller och är därmed van att arbeta med rullande prognos, uppföljning och rapportering. Du har ett stort intresse för affären och dess drivare och har förmågan att se samband, översätta verksamhet till siffror och att pedagogiskt beskriva dessa. Erfarenhet från Media och Reklamverksamhet, likt erfarenhet från personalledande eller projektledande roller är meriterande.
Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av det finska språket är det ett plus.

Vi söker dig som tycker om att arbeta i förändring vilket återspeglas i ditt driv, ditt ansvarstagande och din förmåga att få saker gjorda i både stort och smått. Vidare är du en förtroendeingivande person som är trygg i dig själv och i din kompetens och som kan ta diskussioner och ifrågasätta på ett professionellt sätt.
Du är van att arbeta självständigt och driver ditt arbete framåt både på egen hand och tillsammans med andra.

Intresserad?
I denna rekrytering samarbetar TV4 Media med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.

Om Invici
På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Referens

7333

Om företaget

Vi är ett rekryteringsföretag som fokuserar på ekonomer. Vi kan yrket, utifrån egen erfarenhet och lyhördhet, och vet vad som krävs för att lyckas som ekonom.

Vi ser unikt på varje uppdrag och vår erfarenhet och rekryteringsprocess hjälper oss att göra den bästa matchningen. Processen är anpassad och knuten till vilken typ av tjänst du söker. Ser fram emot din kontakt!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till