Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

VM Trailer söker ny kollega! jobb i Göteborg på Platsa AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
VM Trailer söker ny kollega! på Platsa AB

VM Trailer söker ny kollega!

Platsa AB Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Platsa är en helhetsleverantör kring all typ av rekrytering. Genom kunskap, engagemang, och en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess lokaliserar vi rätt person till rätt plats. Vi är med hela vägen och ger oss inte förrän vi hittat den ni söker. En lyckad rekrytering hjälper företag att få in nya tankar, andra erfarenheter och mer energi. Det är lätt att söka efter den mest kvalificerade kandidaten, när det egentligen är både kompetens och personliga egenskaper som skapar den perfekta matchningen. Vi är givetvis auktoriserade.

Är du tekniskt lagd, trivs med administrativa arbetsuppgifter och vill ta chansen att ta dig an en spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter? Där du dessutom kan vara med och påverka din roll? VM Trailer AB söker dig som vill följa med på deras fortsatta resa framåt och utvecklas tillsammans. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!
 
Företaget
VM Trailer AB är ett familjeföretag startat år 1989 och som tillsammans med Härryda Släp AB tillverkar och levererar ca 200 transportfordon per år. Det är i huvudsak trailers, släp, kärror samt diverse special påbyggnationer. Härryda Släp AB förvärvades år 1997 för att komplettera produktutbudet ytterligare. VM Trailer AB är Europas ledande tillverkare av transportfordon och kan erbjuda det i särklass bredaste utbudet av standard och specialsläp för i stort sett samtliga transportbehov. Det är i dagsläget drygt 45 anställda och här blir man en del av ett härligt gäng med högt i tak.
 
Tjänsten 
Inledningsvis innebär tjänsten att avlasta och assistera säljavdelningen. I arbetsuppgifterna ingår dokumenthantering av såväl avtal som offerter. Arbetsrollen förutsätter att du är kommunikativ i både tal och skrift då du kommer ha mycket kundkontakt, men också att du har förmågan att anpassa din kommunikation beroende på mottagare. Du kommer vara delaktig vid mässor och andra events eller aktiviteter. Du får möjlighet att gå in i en roll där du stegvis växer in i företaget och löpande kommer kunna utvecklas och växa inom företaget och så småningom axla en roll som säljare. VM Trailer erbjuder en tjänst med mycket frihet under ansvar med stor möjlighet att vara med och påverka tjänstens riktning. 

Tjänstens sysselsättningsgrad är heltid och arbetstiderna mån-fre kl. 8-16.45
 
Vem söker vi?
Vi söker dig med teknisk förståelse och intresse för tunga fordon. Vi tror att du har några års arbetslivserfarenhet men samtidigt är villig att gå in i en roll där du är fullt formbar och öppen att ta dig an en roll som inte är helt fördefinierad. Du är van att jobba administrativt och kan hantera Excel som arbetsverktyg. Som person är du lugn, trygg i dig själv och drivs framåt genom din handlingskraftiga sida. Du har lätt för att skifta fokus och arbeta såväl administrativt som kommunikativt. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och har lätt för att ta initiativ och se vad som behöver prioriteras. Även om vi värdesätter dina tidigare erfarenheter är det framförallt rätt person vi söker till den här tjänsten. 
 
Krav
Teknisk förståelse
B-körkort
Goda kunskaper i Officepaketet och allmän datorvana

Meriterande
Fordonsteknisk utbildning
Start: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Härryda
Varmt välkommen med din ansökan. Glöm inte att bifoga ditt personliga brev, eftersom det är just en personlighet vi söker!

VM Trailer har i den här rekryteringen valt att samarbeta med Platsa AB och du kommer inledningsvis vara anställd konsult och uthyrd till kunden. Alla frågor hänvisas tillansvarig rekryterare Evelina Löfberg, [ Email address blocked ] . 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 39532