Jobbet Har du teknisk bakgrund samt ett öga för kvalité? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Har du teknisk bakgrund samt ett öga för kvalité? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Eskilstuna

Arbetsbeskrivning

Vår marknadsledande kund i Strängnäs, söker nu dig som har erfarenhet av samordning och kvalitetsarbete inom tillverkningsindustrin.

Information om uppdraget:

Vår kund är en ledande tillverkare av robusta pulsgivare och systemelektronik för industriella applikationer. Företagets applikationskunnande, kundanpassningsförmåga och leveranskvalitet skapar mervärden för såväl OEM-kunder som slutkunder.

Från två ingenjörer till 100 marknader
Företaget grundades för 50 år sedan av två ingenjörer, vars fingertoppskänsla och tekniska handlag, skapat en industri med marknadsledande produkter. Med en global närvaro som omfattar mer än 100 marknader, i alla världsdelar - har du nu chansen att arbeta i en internationell miljö, med hela världen som arbetsplats.

I denna tjänst kommer du att bli en viktig del av företaget, där din insats gör skillnad. Samarbete och laganda skapar stora resultat och förtroende, omtanke och god gemenskap är värderingar som genomsyrar arbetsplatsen. Din iniativförmåga och viljan att ständigt hitta möjligheter till förbättring – värdesätts högt.

I din roll som samordnare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av avvikelsehantering, rotorsaksanalyser och uppföljning av åtgärder. Du kommer att delta i planering och genomförande av interna och externa revisioner. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av att identifiera, följa upp och säkerställa att arbetet överensstämmer med externa krav inom miljö och kvalité. Du samarbetar med kvalitétsingenjör och teknisk support om produktkvalitetsläget, samt sammanställer underlag för uppföljning av kvalitetsläget till kvalitetschef och ledningen.

Arbetet är ett vikariat på heltid, med goda chanser till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig med teknisk utbildning. Du är väl förtrogen med ISO9001 och ISO14001 och har produktkännedom om produktlagstiftning, RoHS, Reach och batteridirektivet. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillverkningsindustrin eller elektronikindustrin. Meriterande är även erfarenhet av avvikelsehantering; rotorsaksanalys, åtgärder och uppföljning.

För att passa denna tjänst ser vi att du har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Du förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt och gör förnuftiga och rationella bedömningar. Med stort engagemang och beslutsamhet, verkställer du planer som uppnår resultat med hög kvalitet.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45530

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till