Jobbet Har du svårt att sitta still? Gillar du att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Har du svårt att sitta still? Gillar du att arbeta praktiskt och har ett tekniskt intresse? publicerad av Skill

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Norrköping
21 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta för ett ständigt växande företag? Sök då till oss! Vi söker nu morgondagens medarbetare till ett flertal av våra kunder i regionen. Är du flexibel, positiv, tycker om att jobba i högt tempo och samtidigt ha kul på jobbet? Motiveras du av att ha bra kollegor och tydliga arbetsuppgifter? Då är det här jobbet något för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som konsult via oss på Skill ute hos någon av våra kunder i regionen och vi letar efter nya konsulter till tjänster inom montering, svetsning, truckkörning och medarbetare till livsmedelsindustrin.

Din profil
Vi tror att du är en driven, flexibel och samarbetsvillig person som tycker om att arbeta effektivt men samtidigt behålla kvalitén och ge det lilla extra. Du tycker om att ha kul på jobbet och gillar att ha kollegorna nära dig, då man tillhör ett team som tillsammans bidrar till det dagliga arbetets framgång. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom verkstadsindustrin och/eller har motsvarande erfarenhet. Vi ser helst att du har gått en teknisk inriktning på gymnasiet, exempelvis fordon, industritekniskt eller liknande alternativt har erfarenhet från tidigare arbete som anses likvärdig exempelvis bilmontering, gårdsarbete eller installation. Krav: B körkort och tillgång till bil Möjlighet att arbeta skift Meriterande: Truckkort A1-4 & B1-6 Traverskort och tidigare erfarenhet av truckkörning i verkstadsmiljö Gått teknisk inriktning på gymnasiet, fordon, industritekniskt alternativt har tidigare erfarenhet av montering.

Ansökningsförfarande
Som konsult hos oss erbjuder vi dig en visstidsanställning på 6 månader med chans till en tillsvidareanställning. Du har en närvarande chef från Skill som besöker arbetsplatsen en gång i veckan. Vi erbjuder alla våra konsulter friskvårdsbidrag. Efter en tids inhyrning via Skill finns goda chanser att få en direktanställning hos kund. Vid frågor angående tjänsterna vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emma Andersson mailadress: emma.andersson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3535

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till