Jobbet Trivs du med att flytta hemifrån ibland… har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Trivs du med att flytta hemifrån ibland… publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

... men vet hur skönt det är att komma hem? Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta som konsult hos några av Sveriges största företag och samtidigt ha din adress hos oss på Nebu där du har stor möjlighet att vara med och påverka företagets framtid.

Tycker du att det vore intressant att arbeta med spännande och utmanande projekt inom allt från tillverkande industri till bank och finans? Har du erfarenhet av att arbeta nära verksamheten med arbetsuppgifter som modellering, analyser, förändringsledning, hållbarhet eller rådgivning? Då är det dig vi söker. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi behöver därför utöka vårt team samt bredda vårt erbjudande av tjänster. Under 2019 ser vi många möjligheter och vi ser gärna att du följer med på vår spännande resa.

Mer information om vårt konsultbehov kommer inom kort men om du redan nu känner dig hemma hos oss är du varmt välkommen med din ansökan.

Nebu är en del av Jalysi koncernen och är ett härligt gäng konsulter som agerar bryggan mellan verksamhet och IT. Vi brinner för att förklara, förenkla och förbättra. Våra konsulter är experter på att analysera, skapa processer, kravställa och ta fram arkitekturer. Läs mer om oss på Nebu här www.nebu.se

Tveka inte att skicka in din ansökan, vi ser fram emot att höra ifrån dig! Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se eller genom knappen nedan snarast, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Är du intresserad av tjänsten men saknar CV? Med endast mobilen kan du snabbt och enkelt påbörja din ansökan via vår snabbansökan. Visa ditt intresse så är chansen större att jobbet blir ditt!

Välkommen!  

Referens

norenlindholm1876

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till