Jobbet Har du intresse för mekanik, teknik och el? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Har du intresse för mekanik, teknik och el? publicerad av Skill

Heltid
Norrköping
0,00kr/ år
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om du är teknikintresserad, gillar att skruva maskiner och har grundläggande elkunskap har vi jobbet för dig! Till Freudenberg i Norrköping söker vi dig som är i början av din karriär och vill arbeta med teknik och maskiner, med inriktning mot automation. Hos Freudenberg blir du den som servar och förbättrar maskiner i produktionen. Som tekniker är du en mycket viktig kugge för att företaget ska kunna leverera och sälja produkter som vi alla använder i vår vardag.

Om företaget
1849 grundade läderfabrikören Carl Johann Freudenberg ett familjeföretag som nu omfattar mer än 400 företag i mer än 60 länder, med drygt 40 000 anställda. I Freudenbergkoncernen ingår Freudenberg Home & Cleaning Solutions AB i Norrköping, en processindustri som tillverkar svampdukar under varumärkena Wettex och Vileda.

Dina arbetsuppgifter
Freudenberg erbjuder dig en spännande och utvecklande roll där du får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med produktion och teknikutveckling. Du blir en del av ett familjärt företag där det finns goda möjligheter till egen utveckling. I rollen som tekniker får du arbeta både teoretiskt och praktiskt. Du kommer arbeta i underhållsteamet men även samarbeta mycket med produktion och den övriga organisationen. Du tillsammans med teamet ansvarar för att maximera den tekniska tillgängligheten och ständigt förbättra maskinparken. Rollen som tekniker är mycket varierande och passar dig som vill lära och som söker utmaningar!

Din profil
Vi letar efter dig som ger det lilla extra och alltid har hög servicekänsla och kvalitetstänk i ditt arbete! Vi ser att du tycker om att jobba med olika typer av människor och att du bidrar till gott samarbete i arbetsgruppen. Då rollen och arbetsuppgifterna har stor bredd och variation behöver du trivas med att arbeta både i grupp och självständigt och att ingen arbetsdag är den andra lik. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag men i grunden handlar det om att underhålla och förebygga för att produktionen ska fungera optimalt. Som tekniker krävs det att du har gymnasial utbildning med inriktning mot till exempel industri, el, automation, styr- och regler eller liknande. Det är meriterande om du har någon form av högre utbildning inom automation. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har god datorvana. Vi ser gärna att du har praktisk erfarenhet av arbete med förebyggande underhåll inom tillverkningsindustrin men du kanske kommer direkt från utbildning och detta är ditt första jobb inom området.

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person för den här tjänsten men vi vill gärna att du börjar så snart som möjligt. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare Johanna Sjöström, 011-199465 eller johanna.sjostrom@skill.se Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3466

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till