Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Har du intresse för labb och kvalitetssäkring? jobb i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Har du intresse för labb och kvalitetssäkring? på BillerudKorsnäs AB

Har du intresse för labb och kvalitetssäkring?

BillerudKorsnäs AB Gävle, Gävleborgs län Heltid
Beskrivning av befattning

Visstidsanställning

SommarjobbBefattning

Har du intresse för labb och kvalitetssäkring?Beskrivning av tjänsten

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

 Vi söker nu efter semesterersättare inom Kvalitetssäkring och Laboratorier.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi erbjuder sommarjobb från 3 maj till 29 augusti (v.18-v.35). Uppge redan i din ansökan vilka veckor du önskar arbeta. Alla arbetsplatserna erbjuder arbete på dagtid mån-fre kl 7-16. På Kvalitet och Kvalitetskontroll förekommer även skiftarbete.

Om tjänsten

Som semesterersättare inom Kvalitetssäkring, Kvalitetskontroll (labb) eller Processlabb är du en viktig del i ett team där samtliga medlemmar arbetar tillsammans med kvalitets- eller miljökontroller.

Arbetsmomenten omfattar både praktiska och teoretiska uppgifter. Du kommer att bl.a. arbeta med att ta ut prover i form av pappersmassa, kemikalier och pappersark. Dessa analyseras sedan med olika mätmetoder och mätinstrument. Resultatet används för att styra och optimera tillverkningsprocessen.

 Här kommer du att få möjlighet att aktivt delta i både arbetsmiljö- och förbättringsarbete. Vi sätter höga mål och vill ständigt utvecklas och bli bättre, vårt förbättringsarbete är en hörnpelare i verksamheten och något alla medarbetare berörs av. För oss är det viktigt med utveckling och ständiga förbättringar.

Vår arbetsmiljö är viktig och den ska präglas av ett högt säkerhetstänk, dialog och trivsel.Kvalifikationer

  • För labbtjänsterna behövs kemi- och laborationskunskaper motsvarande naturvetenskaplig eller teknisk gymnasieutbildning samt god datorvana.
  • Pågående teknisk utbildning på högskolenivå är meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år.
  • Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.


Personliga egenskaper

Som person bör du vara noggrann, ansvarstagande och analytisk samt ha ett tydligt säkerhetstänk. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att ta till dig information och sätta dig in i våra analysmetoder på relativt kort tid. Du behöver även ha ett stort engagemang i det du gör och ha en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Det är viktigt för oss att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. Tillsammans bygger vi ett företag i världsklass.Kontakt

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av våra rekryterande chefer:

Jerry Eriksson tfn 070-7951056

Linus Hasselrot 026-151062Sista dag för ansökan

2022-02-28Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28. Urval och kandidatkontakt kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.

Du kan förvänta dig återkoppling senast under april 2022. I det fall du har sökt flera sommarjobb hos oss får du återkoppling i varje enskild rekryteringsprocess.

Observera att du måste ha fyllt 18 år innan du kan få anställning hos oss och att betyg eller annan utbildningdsdokumentation kan komma att efterfrågas. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-934