Jobbet Har du hög arbetsmoral och vill jobba inom industrin? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Har du hög arbetsmoral och vill jobba inom industrin? publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Nyköping

Arbetsbeskrivning Nu söker vi drivna och engagerade industriarbetare för kommande behov i Nyköping.
Arbetsuppgifter


Vi söker dig med tekniskt intresse som vill arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av produktmontering och industriarbete. Du ingår i ett produktionsteam där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom övervakning och justering av maskiner, avsyning samt truckkörning.
Formell kompetens


Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet som montör och industri i minst 6 månader.

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin eller är nyfiken på att börja jobba inom industrin. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.
Din bakgrund


Formell kompetens

  • Svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Industrihandlingar så som truckkort, Heta Arbeten, CNC eller SSG
  • Dokumenterad utbildning av svets eller CNC
  • Körkort

Vi ser gärna att du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare.Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. 
Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort


Visstid/Heltid/2-skift/Natt/Helg Nyköping.

En anställning som konsult via Lernia innefattar att du bygger upp din erfarenhet genom att kunna arbeta på flera olika företag men att Lernia är din trygga arbetsgivare. Som konsult har du rätt till friskvårdbidrag och din lön baseras enligt kollektivavtal. Du får ett nära samarbete med din konsultchef för att dina förutsättningar i din karriär ska bli de bästa.
Tillträdesdag


För kommande uppdrag.
Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! 
Lernia är vägen framåt


Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Referens

21768

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till