Jobbet Har du gått fordonsprogrammet eller praktiserat på en däckverkstad? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Har du gått fordonsprogrammet eller praktiserat på en däckverkstad? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Hässleholm
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig med rätt kunskap och erfarenhet av att montera däck inför kommande däckbytarsäsong! har du därför gått fordonsprogrammet eller har annan relevant erfarenhet tveka inte sök denna tjänst redan idag!!

Information om uppdraget:

Vi söker nu erfarna drivna däckmontörer till årets stora däckbytarsäsong till vår kund i Hässleholm. Du behöver ha kunskap om hur man går tillväga när man monterar på och av ett däck och kunna göra detta i tempo. Du kommer arbeta tillsammans med ett engagerat team på ett välkänt företag inom däckbranschen.

Som däckmontör kommer du att arbeta med däckskifte, byte och förflyttning utav däck. Arbetstiderna är förlagda till måndag-fredag 07.00-18.00. Tidigare erfarenhet av däckbyte är ett krav. Har du precis gått ut fordonsprogrammet är detta en stor möjlighet att komma in i arbetslivet, har du mer arbetslivserfarenhet inom däckbranschen är detta ett ypperligt tillfälle att utöka ditt kontaktnät och få nya fräscha arbetslivserfarenheter.

Vid anställning kommer du att bli anställd utav StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Hässleholm. Uppdraget förvänts pågå mellan 6-8 veckor på heltid under högsäsong.

Detta söker vi:

Du ska som sagt ha erfarenhet av att byta och montera däck, du ska ha rätt vilja och driv samt fungera i teamarbete. Du ska representera både vår kund och studentconsulting på ett förmånligt sätt och ha ett genuint intresse för bilar.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44957

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till