Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Har du ett brinnande intresse för Ekonomi? jobb i Gävle på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Har du ett brinnande intresse för Ekonomi? på BillerudKorsnäs AB

Har du ett brinnande intresse för Ekonomi?

BillerudKorsnäs AB Gävle, Gävleborgs län Heltid
Beskrivning av befattning

Visstidsanställning

SommarjobbBefattning

Har du ett brinnande intresse för Ekonomi?Beskrivning av tjänsten

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid? Vi söker nu semesterersättare inom Ekonomi.

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi erbjuder sommarjobb under semesterperioden, juni-augusti, 2022. Vi önskar att du har möjlighet att arbeta under hela semesterperioden. Tjänsten är förlagd dagtid (vardagar) med möjlighet till flextid.

Om tjänsten

Som semesterersättare inom Ekonomi kommer du arbeta på BillerudKorsnäs Service Center, BKSC, som har sitt kontor i Gävle. BKSC består av fyra team, med totalt 26 medarbetare, som tillsammans hanterar BillerudKorsnäs enheter inom Sverige och Finland. De fyra teamen arbetar koncernövergripande med redovisning, rapportering, kund- och leverantörsreskontra samt systemstöd. På BKSC eftersträvar vi alltid en hög servicenivå och motiveras av att optimera våra processer. För att lyckas med detta har BKSC drivna medarbetare som är involverade i vårt löpande utvecklingsarbete.

 Under sommaren vill vi stärka upp våra team med dig som vill lära dig mer och utvecklas inom ekonomi.

Tjänsten innefattar bland annat:

 • Löpande hantering av kundinbetalningar.
 • Löpande hantering av leverantörsfakturor.
 • Betalningar.
 • Hantering av inkomna ärenden.
 • Bokslutsarbete.
 • Upplägg av masterdata.

För oss är du som medarbetare betydelsefull och vi värdesätter en god arbetsmiljö där vi vill att du ska trivas och arbeta säkert. För oss är det viktigt att det är roligt, inspirerande och utvecklande att gå till jobbet varje dag.Kvalifikationer

 • Måste ha fyllt 18 år.
 • Påbörjad utbildning inom Ekonomi med inriktning mot redovisning eller motsvarande.
 • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
 • Du bör behärska engelska i både tal och skrift, då detta är vårt koncernspråk.
 • Erfarenhet i BasWare och Agresso är meriterande.
 • Utöver detta är det dina personliga egenskaper i kombination med tidigare erfarenheter och prestationer som avgör om du är rätt person för oss.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande och serviceinriktad, då du kommer få egna ansvarsområden samt ha en daglig kontakt med våra kunder. Vi ser gärna att du är noggrann och strukturerad samt klarar av att arbeta i högt tempo. För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort engagemang i det du utför och en vilja att ta dig an nya utmaningar.

Vi vill gärna att du känner igen dig i våra värdeord på BillerudKorsnäs; sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. Tillsammans bygger vi ett företag i världsklass.Kontakt

Vi tar endast emot ansökningar via vårt system, men om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Emma Cavanagh Bergman på tfn 0707951125. Sista dag för ansökan

2022-02-28Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2022-02-28. Urval och kandidatkontakt kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. 

Du kan förvänta dig återkoppling senast under april 2022. I det fall du har sökt flera sommarjobb hos oss får du återkoppling i vardera rekryteringsprocess. 

Observera att du måste ha fyllt 18 år innan du kan få anställning hos oss och att betyg eller annan utbildningdsdokumentation kan komma att efterfrågas. 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-914