Jobbet Geotekniker till SWECO har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Geotekniker till SWECO publicerad av Academic Work

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

SWECO söker nu en geotekniker som har erfarenhet av geoteknik, anläggning och grundläggningsteknik och vill fördjupa sig inom sitt tekniska område. Känner du att detta stämmer överens med din tidigare erfarenhet och dina målsättningar ska du absolut skicka in din ansökan så snart som möjligt!


Om tjänsten
Affärsområde Berg och geoteknik arbetar i ett flertal av de stora infrastrukturprojekten samt har en bred uppdragsportfölj och har under flera år haft en stadig tillväxt. De behöver därför stärka upp sin avdelning med fler medarbetare. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande där du, utöver personlig utveckling erbjuds möjligheten att arbeta med internationella projekt och cross-border uppdrag. Du kommer att omges av kompetenta kollegor och utbyta erfarenheter som är värdefulla för din framtida karriär. Vidare kommer du att erbjudas en stimulerande arbetsmiljö som ger dig möjligheten att ta mycket eget ansvar och att få arbeta i spännande projekt.

Vi är en grupp med mycket teknisk kompetens och bra sammanhållning så jag ser det som ett perfekt tillfälle för någon med 3-5 års arbetslivserfarenhet inom anläggning och grundläggningsteknik att kliva in i gruppen. Att få in någon med denna erfarenhet skulle vara ett bra komplement till vår geotekniska kompetens och man kommer få möjlighet att snabbt växa och få tillfälle att arbeta i några av Stockholms mest spännande infrastrukturprojekt - så beskriver Peter Sjöde, Affärsområdeschef Berg och Geoteknik, nuläge och framtid.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom geoteknik, mark och anläggning och beroende på din tidigare erfarenhet kommer du tillsammans med Sweco att komma fram till en passande roll för dig.

Exempel på tänkbara roller hos Sweco:

Teknisk specialist: : Du arbetar som granskare i mer komplexa projekt och agerar tekniskt bollplank. Specialisten supportar och svarar upp där det är svåra/komplexa jordförhållanden.

Uppdragsledare/teknikansvarig.: Som uppdragsledare ansvarar du för olika projekt med allt från budget, tid och resultat. Du kommunicerar förändringar, länkar samman projektgruppen samt sätter förväntningar mot kund. Detta är helt enkelt en klassisk spindeln i nätet roll.

Biträdande teknikansvarig.: Som biträdande teknikansvarig skriver du geotekniska PM och drar slutsatser utifrån en samlad bild. Beskriver vilken undersökning man vill ha utförd och följer upp uppdrag. Handlägger faktiska geotekniken.

Vi tror att du kommer trivas som bäst hos Sweco om du är en person som tycker om nätverkande och värderar en arbetsplats där du som individ får möjlighet att utvecklas såväl i din roll som inom företaget.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Är utbildad högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning samhällsbyggnad
• Har 3-5 års erfarenhet från entreprenadsidan inom grundläggningsteknik i en roll som gett dig en bra förståelse i hur projekt där genomförs. Det kan vara som platschef entreprenadingenjör, projektledare, projektingenjör, arbetsledare, konstruktör etc.
• Har vana av kunddialog
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används i arbetet

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Lön: Enligt överenskommelse
• Placering: Stockholm
• Kontaktperson: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Information om företaget
Sweco är Europas ledande konsultföretag inom hållbart samhällsbyggande. Koncernen omsätter cirka 18,5 miljarder och har drygt 16000 anställda i 14 länder, varav 5700 i Sverige. De erbjuder kvalificerade konsulttjänster med högt kunskapsinnehåll. Uppdragen handlar om allt från förstudier, utredning och strategisk planering till design, konstruktion, projektering och projektledning. Swecos ingenjörer, arkitekter och miljöexperter samverkar för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

Referens

15033655-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till