Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?
Na

Har du erfarenhet av kundsupport och söker din nästa utmaning? jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Har du erfarenhet av kundsupport och söker din nästa utmaning? på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Har du erfarenhet av kundsupport och söker din nästa utmaning?

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid


Ditt uppdrag

I rollen som regionskoordinator ansvarar du för att koordinera, följa upp och samordna serviceteknikers aktiviteter rörande underhåll och reparationer av truckar, hos våra kunder runt om i landet. Du kommer dagligen hantera ärenden från kunder via telefon och mail, där du är den koordinerande länken mellan våra servicetekniker och kunden, för att säkerställa att kundens behov blir löst.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Stötta kunder både via telefon och mail samt stödja ditt team av tekniker med administrativa delar
  • Boka in reparationsarbeten hos kund, i takt med att kunden inkommer med ärenden
  • Schemalägga underhållsarbete framåt
  • Omplanera arbetet vid sjukdom och semester, samt vid akuta behov hos kund
  • Ansvara för att teknikern genomför sitt uppdrag hos kunden och att arbetet utförs av högsta kvalitet
  • Stödja processen av feedback från kunder på ett professionellt och effektivt sätt,Din profil


Vi söker dig som har några års erfarenhet från kundservice alternativt från callcenter, där du arbetat med både telefonen som redskap samt administrativt. Du är van att arbeta kundnära och har god vana av att arbeta i olika affärssystem. Har du tidigare erfarenhet av M3 ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter parallellt, du är flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och har ett naturligt fokus mot kunden. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en framåt och målinriktad person som gillar ordning och reda. Du har ett stort kundfokus och har ett affärsmässigt tänk där du arbetar aktivt med att få en nöjd kund.
Du erbjuds


Toyota Material Handling erbjuder dig en intressant tjänst hos ett stabilt bolag som ser till medarbetarnas utveckling framåt. Rollen som regionskoordinator är både utmanande och spännande där du får arbeta med trevliga arbetskamrater med en positiv stämning och mycket humor. Toyota Material Handling är en arbetsplats i ständigt förbättringsarbete, där dina idéer och åsikter räknas!

Kontoret är beläget i trevliga lokaler i Solna Gate – med tillgängligt gym, gruppträning och simbassäng i samma byggnad.

I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Jurek. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Evelina Thimper på [Click Here to Email Your Resumé]

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!Om verksamheten

Toyota Material Handling Sweden är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Våra lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering kompletteras med autotruckar, Toyota I Site fleet management samt analys och rådgivning. Vi marknadsför ett heltäckande sortiment av truckar, där BT och Toyota kompletteras med Kalmar. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 450, varav drygt 250 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna.

Sökord: Kundservice, Kundsupport, Service, Telefonist, Kundservicemedarbeterare, Kundmottagare, first Line, Second Line, Support, Back Office, Helpdesk, Costumer Service Specialist, Kundtjänst, Kundtjänstmedarbetare, Online Support, Koordinator, Coordinatoor


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: CD55D40166194EAF861619FB569D107B