Jobbet Har du C-CE kort och vill arbeta extra? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Har du C-CE kort och vill arbeta extra? publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Borlänge

Arbetsbeskrivning

Vi har den stora äran att hjälpa våra transportkunder med chaufförer som kan tänka sig att arbeta extra! Kanske har du studier, är pensionär eller har ett arbete på deltid och känner att du vill dryga ut kassan? - då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Studentconsulting arbetar brett och inom många olika branscher, där vi erbjuder er roliga och varierande arbeten. Vi fungerar lite som en språngbräda ut i arbetslivet, där vi matchar rätt kandidat med rätt tjänst. Lite som en trampolin ger dig skjuts ut i simbassängen, ger vi dig en knuff i rätt riktning med förhoppningen att du efter ditt uppdrag, hittat din framtida arbetsgivare!

Till våra kunder i transportbranschen söker vi nu er med C och CE kort som vill arbeta extra. Tjänsterna utgår från Borlänge och du väljer själv vilka dagar du kan och vill arbeta. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och YKB. Hos många av våra kunder kommer ni att fungera som ansiktet utåt mellan företag och kund, så att gilla kundkontakter är av största vikt. Kunden har, som det så fint heter, alltid rätt.

Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet. Du blir anställd av oss på studentConsulting och uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker er som har en hög servicekänsla, brinner för kundkontakter, är noggranna och kommer i tid till arbetet. Ni ska vara vana att ta ansvar och kunna arbeta i team, men även självständigt. Ni har en hög arbetsmoral och värdesätter ert arbete och arbetsgivare. Stresstålighet är ett måste, då högt tempo förekommer.

Vidare har vi krav på C kort och YKB. Extra meriterande med ADR och CE kort. Kan du även tänka dig att arbeta heltid i sommar, är det ett plus!

Så, passade beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag vetja!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

48965

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till