Jobbet Hantverkare med intresse för service och sälj söks i Gävle har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Hantverkare med intresse för service och sälj söks i Gävle publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Gävle

ArbetsbeskrivningTill vår kund i Gävle söker vi nu en innesäljare med branscherfarenhet inom ventilation, bygg eller plåt! 

Vi söker dig som ska värna om kunder som kommer in i filialen samt utveckla relationen med befintliga kunder i företaget. I arbetsuppgifter ingår att aktivt söka nya kunder och skriva offerter. Genom samverkan med utesäljare och andra kollegor inom företaget jobbar man tillsammans för att ge kunden den bästa servicen. Kvalifikationer

Branscherfarenhet inom ventilation, bygg eller plåt är ett krav. 

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen ”motor” och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska – fler språk är meriterande.Anställningsform / omfattning / tjänstgöringsort

Heltid / visstid med möjlighet till övertag av kund / GävleTillträdesdag

Enligt överenskommelseInformation

Lernia arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan via www.lernia.se redan idag! Inga ansökningar mottages  via e-mail. 

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

68934

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till