Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Hantlangare till Röbäcks ytbehandling AB jobb i Umeå på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Hantlangare till Röbäcks ytbehandling AB på Uniflex

Hantlangare till Röbäcks ytbehandling AB

Uniflex Umeå, Västerbottens län Heltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu en hantlangare som har intresse för båtar och sjöfart. Röbäcks Ytbehandling AB är ett familjeföretag som startade för över 20 år sedan och de arbetar bland annat med muddring, bogsering, pråmar och bryggor. Deras ambitionen är att aktivt bedriva ett miljöutvecklingsarbete och inneha en ledande position inom branschen för att minimera negativ miljöpåverkan från maskiner samt övriga tjänster. De tror även att god personlig hälsa ger hög produktivitet och kvalitet. Arbetet går bland annat ut på att stå vakt och stötta upp övriga personalen på plats, så det behövs alerta ögon och högt säkerhetstänk. Anställningen går genom oss på Uniflex men kan i förlängningen leda till en överrekrytering.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som: • Har sjövana eller ett intresse för arbete på vatten/intill vatten • Har ett säkerhetstänk och är arbetsvillig Meriterande: • Skyliftkort • C-körkort • Kranförarutbildning Start: Omgående/enligt överenskommelse Omfattning: Heltid, 07:00-16:00 Plats: Umeå/Holmsund


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 

Rekommenderade jobb

Hantlangare till Röbäcks ytbehandling AB
Uniflex Umeå Heltid
Maskinoperatör till JIT Mech i Örnsköldsvik
Uniflex Örnsköldsvik Heltidsanställd
Lagermedarbetare till stort läkemedelsföretag i Stockholm!
Uniflex Stockholm Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55122