Jobbet Handlingskraftig teamledare sökes för kunds räkning i Helsingborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Handlingskraftig teamledare sökes för kunds räkning i Helsingborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Helsingborg

Arbetsbeskrivning

Är du resultatfokuserad, lösningsorienterad och strukturerad? Trivs du med förändring och vill ha möjligheten att påverka? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som tycker om att ta dig an utmaningar och ser möjligheter. Som teamledare hos oss erbjuds du goda chanser att utveckla våra duktiga transportledare såväl som att påverka din personliga utveckling inom både bolaget och koncernen. Du kommer dessutom arbeta i ett sammansvetsat team med hög kompetens, stort driv och engagemang i en koncern som värderar hälsa, miljö och säkerhet.
Som teamledare kommer du ha det övergripande resultat-, personal- och utvecklingsansvar i trafikområdet Skåne. Du kommer även att ansvara för den operativa driften på terminalen i Helsingborg. Ditt team kommer bestå av 6 trafikledare som arbetar med både fjärrlinjer och distribution i Skåne. Ditt arbete kommer till största del omfattas av att optimera vår kapacitet i området.

Vidare omfattar även ditt ansvarsområde kund- och transportöransvar i Skåne.
Som teamledare kommer du:
-Ansvara för att produktionen inom, från och till områdena fungerar med hög effektivitet och kvalitet
-Ha övergripande personalansvar för verksamhetens medarbetare enligt lagar och avtal samt företagets policys och rutiner
-Ansvara för den operativa driften på vår terminal i Helsingborg
-Säkerställa att produktionen/trafiken inom det egna ansvarsområdet löper enligt gällande affärsplan och utveckling.
-Ansvara för att vidta de åtgärder som krävs för att uppnå överenskomna mål gällande resultat, kvalitet och utveckling
-Ansvara för kommersiella frågor rörande det kundansvar som ålagts dig
-Ansvara för att kostnadsberäkna och prissätta lokala flöden/avvikelser med stöd från Capacity-teamet
-Vid efterfrågan ansvara för att lösa den trafikala uppstarten av nya kunder för sitt trafikområde.
-Vara Commercial-teamet behjälplig med trafiklösningar, upphandlingar etc.

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen som teamledare är det centralt att du förstår vikten av förändringsledarskap och uppföljning. Som person ser vi vidare att du är strukturerad och analytisk i ditt arbetssätt. Vi ser även att du arbetar mål- och resultatfokuserat i allt du gör. Du har alltid kundens önskemål i fokus och är därigenom anpassningsbar och lösningsorienterad.

Krav:
-Eftergymnasial utbildning med inriktning logistik kombinerat med erfarenhet av liknande roll, alternativt utbildning inom ekonomi/logistik
-Dokumenterad erfarenhet från logistik eller åkeribranschen
-Ledarskapserfarenhet
-Van att driva förändringsarbete
-Mycket meriterande med erfarenhet av LEAN
-Meriterande med erfarenhet från tjänsteförsäljning

Tjänsten är på heltid med placering i Helsingborg. Tillsättning sker så fort vi hittat rätt kandidat. StudentConsulting ansvarar för denna rekryteringsprocess vilket innebär att alla ansökningar kommer ske via vår rekryterare Dajana Sutalo. Vid frågor är du välkommen att maila:Dajana.Sutalo@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49643

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till