Jobbet Handlingskraftig administratör sökes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Handlingskraftig administratör sökes publicerad av Skill

Heltid
Norrköping
0,00kr/ år
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Som administratör på Merx kommer du vara en grundläggande byggsten i deras högteknologiska industri centralt beläget i Norrköping. Här kommer du tillhöra den centrala nyckelfunktionen i företaget där orderhantering, leveransfrågor och inköp blir dina ansvarsområden.

Om företaget
År 1989 bildades Merx och startade tillverkning i mindre skala. 29 år senare är företaget en högteknologisk industri och en ledande aktör inom skärande bearbetning. Heltäckande resurser innebär att vi kan leverera helhetslösningar, i högsta kvalitet och till rätt prisbild. För oss är det viktigt att alltid vara i framkant även det gäller den tekniska utvecklingen och vi vill vara det självklara valet när du som kund behöver avancerad tillverkning. Vi arbetar aktivt för att hålla hög kvalitet på vårt arbete och våra produkter samt minska vår miljöpåverkan. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2015 och Achilles JQS, som säkerställer kvaliteten på det vi producerar och att vi tar vårt ansvar gentemot miljön.

Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten kommer du ha en tongivande roll när det kommer till orderhantering, leveransfrågor och inköp. Just nu söker företaget efter en administratör för att förstärka sin verksamhet och rollen innefattar bland annat: • Registrering av inkommande order i deras affärssystem Monitor (erfarenhet här är meriterande) • Hantering av ordererkännanden • Löpande kontakt med kunder som man tilldelas ansvarar för. Kontakt sker både via mail och telefon. • Löpande informera kund om när aktuella leveranser kommer att ske. • Ansvara för hantering av inköp emot underleverantörer, trading. Exempelvis att beställa, bevaka och hantera etc. • Vara behjälplig i diverse frågor emot inköpschef. • Dessutom vara beredd på att plocka och packa order för utleverans samt andra allmänna logistikuppgifter.

Din profil
För att trivas i den här rollen vill vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom orderhantering och gärna viss erfarenhet från inköp. Vi ser relevant utbildning inom dessa områden som meriterande men inte ett krav. Som person är en av dina främsta styrkor din flexibilitet när det kommer till arbetsuppgifter – du hanterar en komplex roll där du växlar mellan olika arbetsuppgifter väl utan att gå miste om i kvalitet i dina uppgifter. Mycket meriterande för den här rollen är att ha goda språkkunskaper i polska eller lettiska, såväl muntliga som skriftliga, då du i den här rollen kommer ha mycket kontakt med underleverantörer som använder sig av dessa två språk.

Ansökningsförfarande
Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag via Skills hemsida www.skill.se . Vid eventuella frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Löfgren på fredrik.lofgren@skill.se alternativt 011-19 94 73

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3484

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till