Jobbet Handledare / Coach sökes för konsultuppdrag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Handledare / Coach sökes för konsultuppdrag! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm
4 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att coacha, motivera och hjälpa andra människor ut i arbete? Är du student och ute efter ett deltidsarbete? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund söker i dagsläget en person som kan jobba deltid som coach / handledare med start omgående. I denna roll kommer du att coacha/ vägleda arbetssökande ut i arbete och du kommer bland annat att få

- Hålla i workshops
- Ha personliga deltagarsamtal
- Schemalägga deltagare

Ditt arbete kommer främst bestå av att analysera varje individs bakgrund och situation genom individuella samtal, för att därefter vägleda och inspirera deltagarna till ett arbete eller utbildning!

Detta söker vi:

Vi ser gärna att du som söker tidigare har jobbat med coachning eller vägledning, men det är inget krav. Som person är du flexibel, noggrann, duktig på att kommunicera och gillar att prata inför grupp.

Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta självständigt. Du är duktig på att inspirera och övertyga andra samt är lyhörd, hjälpsam och trygg i dig själv.

Krav för tjänsten är:
- Du studerar idag en utbildning på högskolenivå, varigenom erhållits minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen.

- Du har minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område).

- Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och har goda kunskaper i engelska.

- Du har mycket god datorvana.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44444

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till