Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Handläggare till stort försäkringsbolag i Sundsvall jobb i Sundsvall på Amendo Bemanning

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Handläggare till stort försäkringsbolag i Sundsvall på Amendo Bemanning

Handläggare till stort försäkringsbolag i Sundsvall

Amendo Bemanning Sundsvall, Västernorrlands län Heltid

Arbetsbeskrivning 
Du kommer guida vår kunds kunder genom den snåriga försäkringsdjungeln. Du besvarar frågor och hanterar varje kundkontakt på ett högkvalitativt och proffsigt sätt. Ditt främsta verktyg är telefonen och datorn. Du kommer till största del arbeta med att möte kunder via telefon.  Med en otrolig servicekänsla vet vi att det är inställningen som avgör. Du kommer inte kunna allt från början, men med rätt vägledning från enastående kollegor tar du gladeligen reda på det. 

Som kundservicemedarbetare kommer du att ansvara och målmedvetet arbeta för att hjälpa kunder genom att besvara frågor via telefon och mejl. Vidare kommer du att arbeta med att skapa struktur och administrera olika typer av ärenden. Du kommer på ett proaktivt och säljande sätt se till att vår kunds kunder får den hjälp de behöver.

Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper 
Vi söker dig som på ett målmedvetet, serviceinriktat och lösningsorienterat sätt tar dig an livet. Du älskar kundkontakt och tål ett högt tempo samt har ett genuint intresse för människor och de kundrelationer. Prestigelös är ditt förnamn, teamspelare ditt mellannamn och personligt driv ditt efternamn. Hamnar du vid ett vägskäl tar du alltid, helt naturligt, fram det rätta alternativet som gagnar vår kunds kunder och verksamhet. Vi ser även att du har en avslutad gymnasieutbildning och gärna någon form av eftergymnasial utbildning. Meriterande om du har studerat eller arbetat med ekonomi eller försäkringar. Du är även expert på att uttrycka dig på ett pedagogiskt och enkelt sätt så att alla kunder får en bra kundupplevelse. Du trivs i ett säljande och proaktivt klimat där fokus ligger på hög och proffsig leverans. Vi ser att du tidigare arbetat med telefon som arbetsredskap, arbetat administrativt samt har goda kunskaper i Excel. 

Om företaget
Är ett marknadsledande försäkringsbolag och sitter i fina lokaler i centrala Sundsvall.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall, Luleå. [ Link removed ]  

Amendo är en del av Amendo Group som har arbetat med kompetensförsörjning sedan 2001. I koncernen ingår även Lagotto som är specialiserade på rekrytering och interima tillsättningar av ledare och specialister.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Detta är ett konsultuppdrag på mellan 4-6 månader med start under sommaren. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Thomas Nygren, [ Email address blocked ]

 

Rekommenderade jobb

Handläggare till stort försäkringsbolag i Sundsvall
Amendo Bemanning Sundsvall Heltid
Koncernredovisningsekonom till ledande bolag inom transportbranschen
Amendo Bemanning Stockholm Heltidsanställd
Ekonomiassistent för kommande uppdrag i Sundsvall!
Amendo Bemanning Sundsvall Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1217036-256423