Jobbet Handläggare till storbank i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Handläggare till storbank i Göteborg publicerad av TNG

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du bidra till goda kundupplevelser? Vi söker nu handläggare till storbank i Göteborg.

Har du tidigare arbetat med bank & finans och/eller har ett intresse för sparande? I Göteborg söker vi flera handläggare, till en av storbankerna, som vill verka i ett sammansvetsat team. Teamet jobbar med att utföra och leverera uppdrag med hög kvalitet och god service till bankens kunder. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I jobbet som handläggare erbjuder vi dig en möjlighet att bidra med din kunskap men också att lära dig mer om finans,bankverksamhet och framförallt produkter inom sparande. Du kommer få arbeta i en internationell miljö och på en enhet inom banken som värdesätter gott samarbete och utveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Handlägga och leverera olika typer av produkter inom sparande på uppdrag av bankens rådgivare
  • Ärenden utförs åt kunderna med bästa kvalitet
  • Du kommer att arbeta i många olika system
  • Dokumentera i enlighet med lagar och uppsatta regler
  • Bidra med goda idéer för att förbättra processen med handläggningen
  • Kontakt med kollegor inom banken

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

För att på bästa sätt komma in i arbetet blir de första veckorna intensiva med inlärning av bankens produkter, system och inte minst alla nya termer tillsammans med din lärare, som är en av dina nya kollegor. Målet är att du skall kunna ta egna uppdrag och jobba självständigt med hjälp av kollegorna inom några veckor. Du kommer till en miljö där man uppmanar till ständigt lärande och goda idéer tas gärna emot.

Detta jobb är ett bemanningsuppdrag som initialt är på tre månader. Du jobbar bekväma kontorstider och du jobbar på ett centralt kontor i Göteborg med några minuters promenad från Centralstationen.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig, en strukturerad person med god analytisk förmåga, som snabbt kan sortera mycket information. Du kommer att handlägga och utföra uppdrag med olika typer av sparande och försäkringsprodukter. Du sätter en ära i att alltid utföra din uppgift rätt, med bästa kvalitet och kunden i fokus. För banken är ditt engagemang och känsla för service en viktig del i arbetet. Du kan läsa och skriva god svenska samt följa skriftliga instruktioner. För att lyckas i arbetet bör du tycka om att arbeta i ett högt tempo och mot uppsatta mål i en miljö som jobbar med ständiga förbättringar. 

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Referens

462CF3AC52B84DF5B9E0EAC8D2D54439

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till