Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Handläggare med myndighetsutövning inom verksamhetsområdet barn och unga jobb i Älvsbyn på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Handläggare med myndighetsutövning inom verksamhetsområdet barn och unga på StudentConsulting

Handläggare med myndighetsutövning inom verksamhetsområdet barn och unga

StudentConsulting Älvsbyn, Norrbottens län Heltid
Vi söker just nu 2st handläggare till Älvsbyns kommun. Som handläggare kommer du att arbeta med myndighetsutövning inom enheten Stöd till individ och familj, tjänsten är placerad inom verksamhetsområdet barn och unga.

Information om uppdraget:

Hos Älvsbyns kommun är framgång en laginsats där vi tillsammans möjliggör det goda livet för invånarna i kommunen. Vi erbjuder dig meningsfulla och stimulerande arbetsuppgifter, du får möjlighet att påverka samhället på ett positivt sätt och därigenom leva i god miljö med många utvecklingsmöjligheter. Att arbeta i en mindre kommun gör att du får chansen att prova på nya saker, att du får känna ansvar och förtroende i din yrkesroll samt att du utvecklas i ditt arbete. Att utvecklas genom att få en inblick och vara delaktig i hela processen gör att man växer som medarbetare. Vi tror även att både känna och ta ansvar är viktigt för utvecklingen. Det ger dessutom en mycket värdefull erfarenhet i det fortsatta arbetslivet. I Älvsbyns kommun hjälper vi varandra och arbetar tillsammans för att uppnå goda resultat.

Vi söker just nu 2st handläggare med myndighetsutövning inom enheten Stöd till individ och familj och vidare placering inom verksamhetsområdet barn och unga. Enheten har till uppgift att utreda, stödja, hjälpa och ge service tillutsatta personer i kommunen. Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse, men gärna snarast möjligt. Arbetet genomförs vardagar dagtid. Provanställning tillämpas vid nyrekrytering. I denna rekryteringsprocess samarbetar Älvsbyns kommun med StudentConsulting men du blir anställd direkt av Älvsbyns kommun.

Som handläggare kommer dina arbetsuppgifter i huvudsak bestå av myndighetsutövning inom den sociala barn- och ungdomsvården. Du kommer att emot anmälningar och ansökningar som rör barn och unga. Du arbetar med utredning och fattar beslut enligt delegationsordningen samt jobbar med uppföljningar och omprövningar av bistånd enligt SoL (socialtjänstlagen) och LVU (Lag med särskilda bestämmelser om vård av unga). I utredningsarbetet ingår också samverkan med barnets nätverk och att bedriva motivationsarbete med familjen.

Detta söker vi:

Vi söker dig som avlagt socionomexamen eller annan relevant examen på minst grundnivå i högskolan. Förutom detta krävs det att du som söker denna tjänst:
•Har erfarenhet av myndighetsutövning enligt SoL och LVU inom barn och unga.
•Har kunskap inom och erfarenhet av barns behov i centrum, BBIC.
Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhetssystemet VIVA samt om du har kunskaper i andra språk än svenska.

Som person är du duktig på att skapa och underhålla relationer till barn och unga, deras familjer och olika samarbetspartners. Du har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift, är trygg, lugn och stabil i din yrkesroll. Du är noggrann i din dokumentation och handläggning samt uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vidare har du en god förmåga till reflektion och analys vilket resulterar i att du är bra på att motivera och fatta välgrundade beslut i svåra situationer.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Älvsbyns kommuns önskan är därför att alla frågor kring rekryteringsprocessen går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting Therese Isaksson, du når Therese via mail på [ Email address blocked ] . Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Sista ansökningsdag: 26/10

Vid alla nyanställningar måste ett utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas in. Observera att kuvertet inte får vara öppnat när vi tar emot det, belastningsregistret visas upp vid en eventuell intervju. För att underlätta hanteringen av din ansökan kan du själv i förväg begära ett utdrag, se länk via hemsida:
[ Link removed ] />
Fackliga företrädare:
Ulrica Hamsch
Vision
0929-171 40

Akademikerförbundet SSR
08-6174400

Om arbetsgivaren:

Anställningsvillkor enligt avtal. Kommunen strävar efter en jämn fördelning mellan kvinnor och män samt ökad mångfald inom alla yrkesområden. Inför rekryteringsarbetet har Älvsbyns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Älvsbyn är Norrbottens pärla. I vår kommun får 8 200 människor möjligheten att arbeta, bo och leva nära naturen. Vi är stolta över skolorna för de yngre och omsorgen av de äldre. Många är engagerade inom föreningslivet och det gör vår kommun levande och livskraftig.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59685