Jobbet Handläggare/mötesbokare sökes för tjänst på heltid! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Handläggare/mötesbokare sökes för tjänst på heltid! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du serviceinriktad, social och målinriktad? Motiveras du dessutom av tävlingar, resultat och försäljning? Då kan du vara den vi söker.

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu drivna personer som vill jobba som lånehandläggare. Som lånehandläggare arbetar du med att kartlägga privatpersoners lånesituation och erbjuda dem en kostnadsfri och bindningsfri tjänst men syftet att förbättra deras lånesituation. Som lånehandläggare använder du telefonen som ditt främsta verktyg likaså din sociala och målmedvetna personlighet.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en positiv inställning och attityd, älskar att prata med nya människor och gillar att arbeta efter uppsatta mål. Vidare ser vi att du är tävlingsinriktad och alltid strävar efter att nå höga resultat. Vi ser att du är flytande i Svenska och har goda kunskaper i Engelska. Det är meriterande om du även kan ett tredje språk och om du har jobbat med försäljning/telefonförsäljning tidigare.

Om arbetsgivaren:

Enklare Ekonomi Sverige AB grundades år 2014 och är nu en av Sveriges största låneförmedlare med över 150 st medarbetare fördelat på Stockholm och Göteborg. Hittills har de hjälpt över 190 000 privatpersoner att jämföra lån och försäkringar och fortsätter att växa inom området. Enklare Ekonomi är ett ungt företag som jobbar för missionen ”att låna pengar ska vara öppet och rättvist för alla människor i Sverige”

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41339

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Stockholm).