Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Handläggande konstruktör och statiker till Byggteknik på COWI jobb i Skövde på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Handläggande konstruktör och statiker till Byggteknik på COWI på Poolia

Handläggande konstruktör och statiker till Byggteknik på COWI

Poolia Skövde, Västra Götalands län Heltid

COWI är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi söker just nu flera handläggande konstruktörer och statiker till vår site i Skövde.

Om tjänsten
I rollen som handläggande konstruktörer och statiker hos oss på Byggteknik kommer du att tillsammans eller självständigt leda arbetet i projekteringsuppdrag där bland annat framtagande av konstruktionsdetaljer och stomlösningar blir en del av arbetet. I rollen förekommer beräkningar och statiska modeller men även projektering och modellering i BIM-mjukvaror beroende på tidigare erfarenhet och egen vilja. Projektens storlek och typ varierar och kan vara allt från stora sjukhusprojekt till mindre ombyggnader av bostäder och kontor.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
I rollen som handläggande konstruktör och statiker kommer dina dagliga arbetsuppgifter vara att:

•  Tillsammans med våra uppdragsledare utforma korrekta statiska modeller samt självständigt göra beräkningsmodeller och konstruktionsberäkningar, du kommer att arbeta med beräkningsprogram som FEM-design.
•  Ansvara för att göra beräkningsrapporter och konstruktionsdokumentation i våra projekt.
•  Självständigt eller tillsammans med uppdragsledare utforma konstruktionsdetaljer som underlag för övriga konstruktörers arbeten.
•  Leda övriga konstruktörers arbete.
•  Kontinuerligt granska övriga konstruktörers handlingar och säkerställa att lösningar är korrekt redovisade och kompletta.
•  Slutgranska och kvalitetssäkra handlingar innan leveranser.

Du får arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av ambitiösa och engagerade kollegor. Som handläggande konstruktör och statiker får du chansen att vara med och påverka vår verksamhet och bidra till vår marknadsledande position.

Vem är du?
Vi söker därför dig som är handläggande konstruktör och statiker - och som också har en mycket god förståelse och passion för byggtekniken och för att byggkonstruktionen ska hålla över tid.

För att passa in i rollen tror vi att du:

•  Är utbildad civil eller högskoleingenjör, inom bygg eller väg/vatten med inriktning konstruktionsteknik.
•  Har mycket god datorvana. Du har goda kunskaper inom gällande normer, du är van att göra konstruktionsberäkningar och självständigt utforma bärande system och byggtekniska lösningar, du är kunnig i byggnadsfysik och har kunskap inom byggarbetsmiljösamordning
•  Har minst 5 års erfarenhet från arbete som byggnadskonstruktör, du är handläggare och statiker.
•  Har kunskap och erfarenhet inom BIM och effektiv projektering ser vi som starkt meriterande.

Som person tror vi att du är självgående och gillar kombinationen av att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror också att du har en god ledarförmåga och fokus på att vara en lagspelare. I den här rollen kommer du tex. att samarbeta mycket med kollegor i andra länder som Litauen, Danmark och Norge. Utöver detta så är du noggrann, strukturerad, öppensinnad och inte rädd för att tänka nytt! Framförallt brinner du för ditt jobb!

Om verksamheten
COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.

Med kontor i hela världen kan vi kombinera global närvaro med lokal kunskap och ta oss an projekt var som helst i världen – oavsett storlek. Vi är vanligtvis involverade i mer än 10 000 projekt.
Med 90 års branscherfarenhet är COWI ledande inom sitt område. Det är tack vare våra 6 700 medarbetare, som är ledande på sina områden. Tillsammans med våra kunder skapar vi sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

Urval sker löpande, så ansök nu. För mer information besök gärna [ Link removed ]

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60263