Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Handelsbanken i Stockholm söker .NET-utvecklare jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Handelsbanken i Stockholm söker .NET-utvecklare på Ada Digital

Handelsbanken i Stockholm söker .NET-utvecklare

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du som .NET-utvecklare skapa bra förutsättningar som underlättar för andra utvecklare? Sök till Handelsbanken i Stockholm!

Hos oss på Handelsbanken kommer din kunnighet inom .NET värderas högt i den här unika utvecklarrollen. Du kommer nämligen att skapa gemensamma komponenter som underlättar vardagen för bankens 600 Systemutvecklare! Du kommer också att ha en stöttande och vägledande roll till Systemutvecklare i banken. Det är en utåtriktad roll som ger dig en unik inblick i bankens alla system!

I rollen vilar mycket ansvar, men också stora möjligheter till att ta egna initiativ. Du kommer att vara i utvecklingens framkant och arbeta med omvärldsbevakning och vara den första att dela med dig av Microsofts senaste nyheter.

VI ERBJUDER DIG

Du kommer att få jobba i en agil organisation med ett decentraliserat arbetssätt. Nu har vi tagit sikte på molnet som en del av vår digitaliseringsresa och där kommer du få ha en central roll. Utöver det så erbjuder vi:

  • Att bli en del av en arbetsgivare med ett väl integrerat hållbarhetstänk. Handels-banken är medvetna om vilken påverkan det har på samhället i stort. Att agera långsiktigt och ansvarsfullt har länge varit en viktig del i arbetet
  • En arbetsplats där jämställdhet, mångfald och inkluderande kultur är en del av våra grundläggande värderingar och som ska vara självklart i det dagliga arbetet.
  • Generösa personalförmåner; med t.ex. personallån, subventionerade luncher, friskvårdsbidrag

DET HÄR GÖR DU HOS OSS


Vår avdelning på Handelsbanken arbetar med att stötta bankens systemutvecklare genom att ansvara för utvecklingsverktyg, applikationsinfrastruktur och programmeringsramverk för .NET. Som .NET-utvecklare hos oss kommer du framför allt:

  • Förbättra och effektivisera våra system genom att utveckla ramverk och ta fram best practice för .NET
  • Vara ett konsultativt stöd för bankens utvecklare inom .NET
  • Omvärldsbevaka och hålla dig uppdaterad kring de senaste nyheterna från Microsoft
  • Ha kontakt med bankens arkitekter för att få god insyn i bankens olika IT-lösningar

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer att tillhöra avdelningen Core IT som sitter i våra nyrenoverade lokaler på Gärdet i Stockholm. Vi arbetar agilt i tvärfunktionella team över hela verksamheten där du kommer vara den som är expert på .NET. Din närmsta chef har en stor tilltro till sina medarbetares förmåga och vilja att ta ansvar. Teamet präglas av organisationens kultur: öppenhet, nyfikenhet och högt i tak!

MER OM DIG

För att trivas I denna roll ser vi att du får energi av att vara den som underlättar och möjliggör för andra människor. Du har god erfarenhet av .NET (C#) och ser vikten av och är bra på att skriva teknisk dokumentation som enkelt kan läsas av många. Då du kommer att hålla utbildningar på både svenska och engelska är det viktigt att du är bekväm med detta och behärskar båda språken i tal och skrift.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 72B80845393C4667A6F49047F21A7649