Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Halmstadstudenter sökes för extrajobb inom produktion! jobb i Halmstad på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Halmstadstudenter sökes för extrajobb inom produktion! på StudentConsulting

Halmstadstudenter sökes för extrajobb inom produktion!

StudentConsulting Halmstad, Hallands län Deltid
Är du intresserad av ett extrajobb vid sidan av dina studier? Har du erfarenhet eller vill få erfarenhet av industriellt arbete? Då har vi en spännande roll för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi studenter som vill arbeta extra vid sidan av sina studier. Kunden är verksam inom industribranschen och kommer behöva produktionsmedarbetare på timbasis vid behov. Behovet av extrapersonal kan variera från högt till lågt vilket ställer krav på flexibilitet. Inledningsvis är tanken att våra konsulter kommer täcka tillfälliga toppar och sjukfrånvaro men vid gott arbete kan det leda till mer kontinuitet.

Arbetet är kapning vid kapmaskin vilket kräver att du har rätt inställning, däremot är tidigare erfarenhet av detta meriterande och erfarenhet av industriellt arbete likaså.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta flexibelt vid sidan av dina studier. Du är student på minst 50% i åtminstone 1 år framöver. Vi ser gärna att du kan hålla en tillgänglighet på 2 dagar i veckan - däremot kan behovet komma att variera till både mer och mindre än så.

Som person är du en prestigelös lagspelare som ser vikten av att fullfölja ditt arbete från början till slut. Du ser laget före jaget och har inga problem med att hugga i där det behövs.

Du kan flytande svenska i tal och skrift.

Låter detta som ett spännande extrajobb för dig? Ansök redan idag! Vi kommer tillsätta så fort vi hittar rätt kandidater!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59386