Jobbet Halloj studenter, extrajobb i Halmstad-området har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Halloj studenter, extrajobb i Halmstad-området publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Halmstad
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning



Student?

Vi letar efter studenter med en positiv attityd och lite jäkla anamma, hos oss har du möjlighet att dryga ut pluggkassan och få nyttiga erfarenheter på köpet. Du behöver inte vara expert på allt, däremot letar vi efter personer med schysst inställning, sunda värderingar och viljan att bidra till våra kunders utveckling, både affärsmässigt och socialt!



Arbetsuppgifter

Arbetet består av diverse arbetsuppgifter tex  plock och pack, övervakning och justering av maskiner, avsyning samt truckkörning.  Uppdragen kan förekomma hos våra olika kunder i Halmstad med omnejd.



Formell kompetens

Du behöver inte vara astronaut men får gärna ha högt flygande planer. Du får gärna ha sommarjobbat och ha någon arbetslivserfarenhet, men viljan att lära och utvecklas  är viktigare. Truckkort är meriterande, liksom körkort och tillgång till bil.



Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral, vidare är du i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av människor runt omkring dig.



Anställningsform/omfattning


Extraarbete (med annan huvudsaklig syssla såsom studier)



Tillträdesdag


Omgående och löpande



Information


Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer, så varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

Hoppas vi hörs!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! 
Läs mer på lernia.se.

Referens

41625

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till