Jobbet Hallarnas Bygg AB söker en Kalkylingenjör till Göteborg! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Hallarnas Bygg AB söker en Kalkylingenjör till Göteborg! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Mölndal
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du Entreprenadingenjör eller liknande och söker nya utmaningar? Brinner du för beräkning och kalkylering? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som kalkylator hos Hallarnas Bygg arbetar man med spännande och varierande arbetsuppgifter med möjlighet att delta i många olika typer av byggprojekt i ett expanderande företag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som kalkylator kommer innebära:
- Att arbeta med att ta fram projektkalkyler för olika projekt.
- Att ansvara för utvärdering och uppföljning av kalkylerna.
- Att vara med i inköpsprocessen och ha kontakt med leverantörer.
- Att samarbeta med platscheferna gällande tidsplanering och budgetrapporter.
- Ingå i ledningsgruppen.

Du kommer att ingå i en mindre grupp som du har en daglig kommunikation med och du kommer arbeta på Hallarnas Byggs kontor som är placerat i Mölndal. Tjänsten är på heltid med start omgående. Då detta är en rekrytering blir du anställd direkt av Hallarnas Bygg, men rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Relevant eftergymnasial utbildning, såsom Byggingenjör eller Entreprenadingenjör.
- Något års erfarenhet från byggbranschen och kalkylering.
- Mycket goda kunskaper i Excel.
- Behärskar svenska i såväl tal som skrift.
- Goda kunskaper i kalkylprogram, extra meriterande om du arbetat i Wikells.
- Innehar B-körkort

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är social och trivs att arbeta tätt tillsammans med andra. Du är ordningsam, anpassningsbar, resultatorienterad och administrativt lagd samt vara villig att bli en del av Hallarnas Bygg under en lång och givande tid.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande! Vi ser framemot din ansökan!

Om arbetsgivaren:

Hallarnas Bygg grundades 1976. Lokalerna fanns då vid Partihallarna och det blev direkt många jobb för kommunens Saluhallsförvaltning. Sedan dess har verksamheten hela tiden utvecklats. Sedan 2017 ingår Hallarnas Bygg AB i byggkoncernen B38. Göteborgs kommun är än idag Hallarnas Bygg största uppdragsgivare. De bygger skolor, sjukhus, daghem, äldreboenden, kontor och mycket annat. De gör även renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader och nybyggen. De har också både landsting och privata fastighetsbolag bland våra kunder.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44199

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till