Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Hårdvaruutvecklare jobb i Stockholm på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Hårdvaruutvecklare på Framtiden

Hårdvaruutvecklare

Framtiden Stockholm, Stockholms län Heltid
Hos oss är du med och skapar framtidens telekommunikationsteknologi. Här blir du välkomnad precis som du är, hyllad för dina kunskaper, talanger och de perspektivet du ger till teamet! Vi ser fram emot din ansökan

Om Företaget

Vår kund är en av världens ledande leverantörer av informations- och kommunikationsteknologi (ICT) till tjänsteleverantörer. Omkring 40 procent av världens mobiltrafik går genom nät byggda av vår kund. De utvecklar spjutspetsteknologi och tjänster som är enkla att implementera, använda och skala efter behov, vilket bidrar till våra kunders framgång i den digitaliserade världen. I mer än 140 år har deras idéer, deras teknik och deras medarbetare bidragit till att utveckla världen, människor, företag och samhället i stort.

Dina Arbetsuppgifter:

Du kommer jobba i en grupp bestående av de bästa hårdvaruutvecklarna i landet, som du får chans att lära av. Just nu växer gruppen och söker därmed en ny kollega till teamet.

Gruppen är idag på 20 personer. Man jobbar i en labbmiljö där man kommer arbeta framför allt med att implementera och verifiera kretsar, sätta upp testriggar, titta av ström, värme och kontrollera testresultaten samt arbeta med design och layout.

DIN PROFIL

Skallkrav:
  • Högskole/Civilingenjör inom Hårdvaruutveckling, Elektroteknik, Trådlöskommunikation eller liknande
  • Engelska i tal och skrift

Meriterande:
  • Arbetserfarenhet med kretskort i labbmiljö
  • Svenska i tal och skrift

Som person är du nyfiken och har viljan att lära sig samt tycker om att arbeta i grupp.
Du brinner för teknik och för utveckling. 

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv.  Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Start: Enlig ÖK
Ort: Stockholm, Kista
Arbetstider: 08–17

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000049362667